Τα νούμερα τηλεθέασης του 8ου επεισοδίου της 6ης σεζόν του Game of Thrones!


Κοντεύουμε στο τέλος της Season και η σειρά μας τρέχει, αλλά ας δούμε τι παίζει με τα νούμεραΤο 8ο επεισόδιο, "No One" το παρακολούθησαν 7.6 εκατομμύρια άνθρωποι την Κυριακή. Μιλάμε για πολύ κόσμο. Εννοείται πως με τέτοιους αριθμούς κυριάρχησε και το μόνο που έδειξε ελάχιστο ανταγωνισμό ήταν το Preacher που το παρακολούθησαν live 1.7 εκατομμύρια άτομα.

Αυτοί οι αριθμοί είναι παρόμοιοι με τα ratings που παίρνει όλη την Season η σειρά και έχουν αυξηθεί από τη περσινή Season. Πέρυσι το 8ο επεισόδιο της 5ης Season "Hardhome" είχε 7.1 εκατομμύρια θεατές.

Το μόνο ερώτημα τώρα είναι αν θα αυξηθούν τα views κατά την διάρκεια των δύο τελευταίων επεισοδίων της Season. Στην πραγματικότητα είναι η πιο δυναμική Season μέχρι στιγμής για το Game of Thrones, αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να χτυπήσει 8 εκατομμύρια live views, κάτι που κατάφερε να κάνει πέρυσι το 1ο επεισόδιο της 5ης Season "The Wars to Come". Παραδοσιακά η σειρά μαζεύει πολλά ratings στα τελευταία επεισόδια συνήθως στο 9ο που έχουμε μεγάλο WTF. Ας δούμε αν η σειρά θα καταφέρει να ξεπεράσει τον εαυτό της είτε στο "Battle of the Bastards" είτε στο "Winds of Winter".
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.