Σχολιασμός 8ου επεισοδίου - 6η σεζόν

Εκδίκηση!


Αναλυτικά στην περίληψη!

Καλημέρα φίλοι μου! Η Σέρσεϊ τρώει την απίστευτη αποκολλώμενη απο το ίδιο της το παιδί. Εις γνώση του Τόμμεν ακυρώνει το δικαίωμα στην δίκη δια μονομαχίας! Τς τς τς... Ας κάψει επιτέλους την πρωτεύουσα με όλους μέσα να ησυχάσουμε. Να βγει και το όραμα της Ντάνυ με τον Θρόνο αποκαΐδια!

Μετά απο τις πολλές θεωρίες για την κατάσταση της Άρυα στο προηγούμενο επ. τα πράγματα είναι απλά. Έκανε απλά μια απροσεξία που παραλίγο να της στοιχήσει τη ζωή. Φυσικά πήγε για προστασία στην Κρέιν, η οποία μας άφησε χρόνους, καθάρισε την Waif (πάρτι) και πρόσθεσε ένα πρόσωπο στον τοίχο, φεύγοντας κυρία ως επισήμως Άρυα Σταρκ, κάτι που ποτέ δεν άφησε ουσιαστικά πίσω της. No one my **s :3 Το μόνο που μένει είναι να περάσει στο Γουέστερος!

Σάντορ παίρνει το τσεκούρι στο χέρι και σκοτώνει αβέρτα. Βρίσκει την Aδελφότητα με τους Μπέρικ και Θόρος (χρόνια και ζαμάνια) και φαίνεται να τους ακολουθήσει! Εννοείται θα ήθελε κοτόπουλα! :-)
Αντιός Μελανιχθύ... άλλος ένας παλιάς κοπής χαρακτήρας φεύγει όπως πρέπει. Ηρωικά. Το κάστρο περνά στα χέρια του Τζείμι που κάνει τα πάντα να γυρίσει στην αδερφή του εκβιάζοντας τον Έντμιουρ. Αφήνει την Μπριεν να φύγει μαζί με το σπαθί. Το οτι ο Έντμιουρ έκανε παιδί με την μία και μοναδική φορα με ξεπερνά!


Και φτάνουμε στο Μιρίν… όπου αφέντες έρχονται με στόλο και ξεκινούν τον βομβαρδισμό. Οι φίλοι μας είναι αμπαρωμένοι στην Μεγάλη Πυραμίδα και η Ντάνυ φτάνει ως μάνα που άφησε τα παιδιά της μόνα στο σπίτι και το γκρέμισαν. Η κίνηση του Τύριον γυρίζει μπούμερανκ, ο Βάρυς φεύγει για συμμάχους στο Γουέστερος και ο Ντρόγκον πατά μέσα στη νύχτα μακριά από το τζέρτζελο…


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.