Σύνοψη 8ου επεισοδίου


Το HBO είναι πολύ διστακτικό φέτος όσο αναφορά την ανακοίνωση πληροφοριών για τα επεισόδια της 8ης Season.

 Κάποιοι πίστευαν, ότι μετά το τέλος του 7ου επεισοδίου "The Broken Man" το κανάλι θα μας επιβεβαίωνε το τίτλο και την σύνοψη του 8ου επεισοδίου. Ενώ μας έδωσαν τον τίτλο "No One" την δευτέρα η σύνοψη άργησε και την έδωσαν εχθές. Για να μην πολυλογούμε ας περάσουμε στο ψητό. Οφείλω να πώ ότι η σύνοψη φυσικά είναι όπως πάντα τρελά ασαφής.

"Ενώ ο Jaime ζυγίζει τις επιλογές του, η Cersei απαντάει σε μία παράκληση. Ο Tyrion βλέπει το σχέδιο του να αποδίδει και η Arya έρχεται αντιμέτωπη με μία νέα πρόκληση ή test, ότι σας βολεύει".Το ότι ο Jaime ζυγίζει τις επιλογές του είναι μια καθαρή αναφορά στην επικείμενη πολιορκία του Riverrun και αν αξίζει να σκοτώσει όλους τους Tully, για να γυρίσει στο πλευρό της Cersei στο King's Landing. Φαντάζομαι ότι όταν λέει για την Cersei πως "απαντάει σε μία παράκληση" είναι ένας πιο χαλαρός τρόπος να πει, ότι διατάζεται να παρουσιαστεί σε δίκη για τις κατηγορίες αιμομιξίας, πορνείας, φόνου και για ότι άλλο κατηγορείται αυτήν την βδομάδα.

Το σχέδιο του Tyrion αποδίδει, μμμμ αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα δήλωση, τώρα αναφέρεται στο γεγονός ότι ελευθέρωσε τους δράκους ή που έκανε συμμαχία με την κόκκινη ιέρεια, δεν ξέρω. Πάντως πολλοί δεν θεώρησαν την συμμαχία του με την κόκκινη πίστη καλή κίνηση εκ μέρους του αλλά ακόμη δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί.

Όσον αναφορά την Arya και το νέο της "test" το να αποφύγει τον θάνατο απο την Waif και να επιφέρει τον ίδιο σε αυτήν θα μπορούσε να λειτουργήσει ως test. Μπορεί όντως αυτή να είναι η νέα της δοκιμασία από τους Faceless Men.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.