Σχολιασμός 9ου επεισοδίου - 6η σεζόν

Καλημέρα Αρχοντόπουλα!

Παρακαλώ σχόλια μόνο εδω για ευνόητους λόγους! Απο αύριο πρωί ξε-λυσσάτε ελεύθερα και στο facebook. Αναλυτικά στην περίληψη επεισοδίου.

Το προτελευταίο επεισόδιο της σεζον ήταν ΚΑΜΠΟΥΜ κι έτσι έπρεπε! 

Ο Βορράς είναι των Σταρκ και το λάβαρο του οίκου κόσμησε τα τείχη. Ο Ράσμεϊ έπαιξε τον Τζον απίστευτα καλά σε προσωπικό και στρατιωτικό επίπεδο! (Iwan φοβερός). Ο θάνατος του Ρίκον ειναι ακόμη ένα παιχνίδι του Ράμσεϊ. Προσωπικά, όπως άλλωστε δήλωσε και η Σάνσα, δεν περίμενα να ζήσει μέχρι τέλος σεζον.Στη μάχη ο Τζον αναγεννήθηκε για ακόμη μια φορά όταν αποφάσισε να συνεχίσει να παλεύει και να μην πεθάνει ποδοπατημένος. Η βοήθεια των Αρρυν ήταν αναμενόμενη αλλά το κύμα εισόδου εντυπωσιακό. Η Σάνσα πήρε την εκδίκηση που περίμενε και τα σκυλιά του έφεραν τον βασανιστικό θάνατο που επιθυμούσαν χιλιάδες φαν.

Στο Μιρίν οι δράκοι απελευθερώνονται μόνοι τους τώρα που γύρισε η μαμάκα. Επίδειξη δύναμης στον στόλο των αφεντάδων. Οι Ντοθράκι καθαρίζουν τους Υιούς και Ντάνυ - Γιάρα μιλούν την ίδια γυναικεία γλώσσα. Έντονη γυναικεία δυναμική και +100 πλοία στην διάθεση της. Απολαυστικός Τύριον, σε νοιώθω αδερφέ.

Και τέλος η Μελ θα τα βρει δύσκολα γιατί ο Ντάβος κατάλαβε πως πέθανε η Σιρίν.

Υ.γ. Αποφεύγετε τα μεγάλα σε μέγεθος σχόλια γιατί λαμβάνονται ως σπαμ απο την εφαρμογή.
Υ.γ.2 Πατήστε εδώ και πάρτε μερος στο νέο διαγωνισμό μας! <3

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.