Ο Art Parkinson μίλησε για τον Rickon Stark και γιατί δεν έκανε ελιγμούς όταν προσπάθησε να σωθεί


Την περασμένη Κυριακή, η μεγαλύτερη σε κλίμακα μάχη της σειράς πραγματοποιήθηκε έξω από τα τείχη του Winterfell, και οι χειρότεροι φόβοι των φαν του Game of Thrones έγινε πραγματικότητα όταν ένα ακόμη μέλος των Stark πέθανε.

Φυσικά, μιλάμε για τον Rickon Stark, που σκοτώθηκε από τον Ramsay Bolton ενώ ο Jon Snow προσπάθησε μάταια να τον σώσει. Ο ηθοποιός που παίζει τον Rickon, Art Parkinson έκανε πρόσφατα κάποιες ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις στο IGN για το χρόνο του στην σειρά.

Ο Rickon ήταν απών από την σειρά από την 3η σεζόν, και όταν ο Parkinson έλαβε τα σενάρια για την 6η σεζόν, οι παραγωγοί ήταν ξεκάθαροι σχετικά με τις προθέσεις τους για το χαρακτήρα.

"Κάθε φορά που μου έλεγαν ότι θα επιστρέψω για την 6η σεζόν, με έπιανε μεγάλη χαρά. Αλλά όταν διάβασα τα σενάρια και είδα ότι θα πεθάνω έπαθα ένα σοκ. Ήταν λυπηρό στην αρχή, αλλά μόλις συνειδητοποίησα πως ήμουν έτοιμος να πεθάνω, τότε ένιωσα καλύτερα. Ήταν ένας καλός θάνατος, έτσι την ίδια στιγμή, ήμουν πολύ χαρούμενος."

Προχωρώντας στην ίδια τη μάχη, ο Parkinson επέλεξε την επιλογή ο Rickon να τρέξει σε μια ευθεία γραμμή και το βέλος του Ramsay τον σκότωσε. Αν δεν το κάνατε αυτό και τρέχατε κάνοντας ελιγμούς πιστεύεται ότι θα άλλαζε κάτι ; Ρωτήθηκε ο ηθοποιός."Νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι για τους συγγραφείς. Όσο για τον ρόλο μου, πρέπει να επιμείνουμε στο σενάριο."

Το πιο ενδιαφέρον μέρος της συνέντευξης έρχεται κοντά στο τέλος, όταν ο Parkinson αποκαλύπτει ότι μόλις τώρα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την σειρά.

"Δεν μου επέτρεψαν να την παρακολουθώ εδώ και χρόνια. Ήταν μόνο και μόνο επειδή, ξέρετε, είμαι νέος. Έκανα με την μητέρα μου μια πραγματική συζήτηση και ύστερα πήρα την άδεια για να το παρακολουθήσω."

"Αυτή τη στιγμή θέλω η Khaleesi να είναι η βασίλισσα του Westeros. Έχω δει πώς ασχολείται με τους δούλους. Έχω δει τα μισά της 3ης σεζόν αλλά  δεν έχω φτάσει στο κόκκινο γάμο."  
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.