Το επόμενο επεισόδιο μπορεί να είναι μεγάλο για την Arya!!!H 6η σεζόν φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος και αυτη την εβδομάδα θα παρακολουθήσουμε το 8ο επεισοδιο της σεζόν και σύμφωνα με όσο υλικό έχουμε δει για το επερχόμενο επεισοδιο προβλέπεται να είναι μεγάλο για την Arya!!!

Αρχικά ο τίτλος του επεισοδίου "Νo One" μας παραπέμπει κατευθείαν στην νεαρή μαχήτρια, η οποία περασε τους τελευταίους μήνες στον κάτω από την υπηρεσία των Απρόσωπων προκείμενου να γίνει και αυτή μια Απρόσωπη δολοφόνος.

Η βεντέτα της Arya και της Waif σύμφωνα με το trailer του 8ου επεισοδίου θα συνεχιστεί καθώς βλέπουμε πως η Waif συνεχίζει να την κυνηγάει πράγμα που σημαίνει ότι ανακάλυψε πως η Arya επέζησε από τις μαχαιριές της. Βεβαία η σκηνή άφησε πολλά ερωτηματικά για το αν όντως ήταν η Arya αυτή που μαχαιρώθηκε ή κάποιος άλλος.

Επίσης υπάρχει μία σκηνή από τα γυρίσματα που θα είναι λογικά στο επόμενο επεισοδιο που δείχνει την Waif να κινείται έντονα λογικά προς την μεριά της Arya. Ένα είναι σίγουρο πως η ιστορια της Arya αυτή την σεζόν αποτελεί από τις πιο ενδιαφέρουσες αλλά και αινιγματικές ιστοριες της σειράς και ελπίζουμε πως θα μας δώσει κάποια απαντήσεις αν όχι σε αυτό το επεισοδιο (λογικά θα έχουμε αποκαλύψεις) στα επόμενα δυο που θα είναι και τα τελευταία της 6ης σεζόν.


ΠΗΓΗ
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.