Η Bella Ramsay μιλάει για τις εμπειρίες της στην σειρά


Η μικρή Lyanna Mormont έχει κλέψει όλες τις εντυπώσεις στην σειρά



Η Nina Gold, η οποία πρόσφατα κέρδισε βραβείο για τις ικανότητες της στο να βρίσκει ταλέντα για την σειρά, είναι υπεύθυνη για μερικά από τα καλύτερα νεαρά ταλέντα όπως η Sophie Turner, η Maisie Williams, ο Isaac Hempstead Wright και φυσικά η πιο πρόσφατη ανακάλυψη της η μικρή ηθοποιός Bella Ramsay. Η μικρή Bella έχει κλέψει όλες τις εντυπώσεις στην 6η σεζόν της σειράς και οι φαν την λατρεύουν και αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς, ότι η μικρή είναι μόλις 12 χρονών. Η ηθοποιός μας τράβηξε την προσοχή από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε σειρά στο 7ο επεισόδιο "The Broken Man" και συνέχισε την τέλεια παρουσία της στο φινάλε της σεζόν "The Winds of Winter". Μετά το 10ο επεισόδιο η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της σειράς και μοιράστηκε τις εντυπώσεις της από την σειρά.

" Όταν μου δόθηκε το σενάριο σκέφτηκα ότι η Lyanna Mormont είναι ένας πολύ δυναμικός χαρακτήρας, η οποία θέλει να προστατέψει τους υπηκόους της και το νησί της αλλά επίσης είναι και πιστή στις παραδόσεις. Το μόνο που θέλει είναι το καλύτερο για τον οίκο της και τον Βορρά γενικώς. Μέσα σε όλα αυτά που γίνονται τριγύρω της προσπαθεί να φέρεται σαν ενήλικας και να παρουσιάζει μία δυνατή παρουσία. "


Η ίδια μάλιστα δήλωσε, ότι πριν την πάρουν στην σειρά οι γονείς της δεν την άφηναν να την βλέπει και πως κάποιες σκηνές που την άφηναν ήταν αυτές που περιελάμβαναν τον Στάννις συμπεριλαμβανομένου εκείνης της σκηνής με το γράμμα της Lyanna Mormont στον Stannis. Ομολόγησε πάντως πως δεν της ήταν εύκολο στην αρχή να μάθει το σενάριο αλλά το συνήθισε γιατί ο χαρακτήρας της είπε ότι της ταιριάζει πολύ και νιώθει πολύ ελεύθερη όταν υποδύεται την Λυάννα. Στο 10ο επεισόδιο λάτρεψε την σκηνή της και δεν ένιωσε καθόλου ντροπή, αν και έπρεπε να σηκωθεί μπροστά σε όλους τους άλλους τους ενήλικες και να τους την πει.

Η ηθοποιός πάντως πιστεύει, ότι ο λόγος που υποστήριξε τους Σταρκ εξαρχής, ήταν κυρίως λόγω του Ντάβος, καθώς ήταν ο μόνος που της μίλησε σαν ενήλικας και της έδειξε σεβασμό χωρίς να προσπαθεί να την πείσει με γλυκόλογα και καλοπιάσματα. Εκτός από αυτά η μικρή είπε πως τρελάθηκε με το άλογο της στο 9ο επεισόδιο και της άρεσε πολύ το μέρος του οίκου Μόρμοντ, ειδικά οι καταρράκτες, στους οποίους θα ήθελε να περάσει λίγο παραπάνω χρόνο.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.