Η Bella Ramsey κλέβει τις εντυπώσεις ως Lyanna Mormont


Bella Ramsey, μια εξαιρετική ηθοποιός η οποία κλέβει τις εντυπώσεις στην 6η σεζόν ως Lyanna Mormont.

"Από τη στιγμή που ήρθε στην σειρά, ήταν απόλυτη επαγγελματίας, και λαμπρή," λέει ο Liam Cunningham, ενώ μιλώντας στο Hollywood Reporter ανέφερε, "Υπάρχει μια παλιά παροιμία που λέει ότι οι ηθοποιοί δεν πρέπει ποτέ να εργάζονται με μικρά παιδιά ή ζώα, αλλά αυτό είναι τελείως λάθος. Όταν τα παιδιά είναι τόσο καλά σαν ηθοποιοί όσο είναι αυτή η νεαρή κοπέλα, είναι μια χαρά για να παίξουν μαζί μας. Ήταν απολύτως εκπληκτικό. Όταν κάποιος έρχεται και είναι τόσο καλός, θα κάνει τη δουλειά σας πολύ ευκολότερη. "

Ο ηθοποιός εξηγεί περαιτέρω τι σκέφτεται ο χαρακτήρας του Ντάβος και τι βλέπει στην 10χρονη κυρία των Bear Island. "Νομίζω ότι εκτιμά την αρχοντιά της Lyanna. Είναι μία ηγέτιδα. Του αρέσουν οι ηγέτες. Ο Jon είναι ένας, και ο Stannis ήταν, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να δείτε ότι και η Lyanna Mormont έχει φανταστικές ηγετικές ικανότητες. Ο κόσμος χρειάζεται:. Ευπρέπεια, εντιμότητα και την αίσθηση του ευ αγωνίζεσθαι "

Όσο για το μέλλον της Lyanna Mormont για την σειρά, αυτό είναι σαφές. Ο Cunningham λέει "Δεν ξέρουμε τι έρχεται την επόμενη σεζόν ή αν θα αποτελέσει μέρος της"


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.