Ο σεβασμός του Blackfish για την Brienne


Ο Clive Russel μας μιλά για τον σεβασμό που τρέφει ο χαρακτήρας του προς την Brienne
[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

Όταν ο Jaime έδωσε άδεια στην Brienne να περάσει μέσα από το στρατόπεδο των Lannister και να πάει στις πύλες του Riverrun για να μιλήσει με τον Blackfish ώστε να τον πείσει να παραδώσει το κάστρο χωρίς μάχη και να την ακολουθήσει βόρεια για να βοηθήσουν την Sansa, οι περισσότεροι σκεφτήκαμε ότι δεν θα πάει καλά. Αυτό γιατί όλοι γνωρίζουμε πως ο Blackfish είναι ένας στριμμένος γέρος και πολύ μα πολύ πεισματάρης και αγύριστο κεφάλι. Άρα υποθέσαμε ότι θα την απέρριπτε και θα της έδινε και πολύ σημασία πόσο μάλλον να την ακούσει και να παραδώσει το κάστρο για να την ακολουθήσει έστω και για την ανιψιά του την Sansa.


Ο Clive Russel που υποδύεται τον Brynden Tully μίλησε στο IGN και εξήγησε γιατί ο χαρακτήρας του δεν γέλασε με την Brienne αλλά αντιθέτως της έδειξε σεβασμό.

" Η Brienne στο μυαλό του αντιπροσώπευε τον νεαρό πολεμιστή που ήταν ο ίδιος κάποτε, έναν στρατιώτη με ειλικρίνεια, ακεραιότητα και πίστη που απλώς προσπαθούσε να κάνει το σωστό. Αυτό πρόσθεσε στην δυσκολία επιλογής του σωστού και του λάθους, να στείλει στρατιώτες στην Sansa ή όχι."

Ο ηθοποιός επίσης είπε ότι το ύψος της Brienne έπαιξε ρόλο στην σκηνή και το γεγονός ότι ήταν και οι δύο πεισματάρηδες σαν τα μουλάρια, το έκανε δύσκολο να την διώξει και να αδιαφορήσει για τα λεγόμενα της.

" Κοιτάξτε αν και είμαι ψηλότερος κάθε φορά που δούλευα μαζί της ένιωθα πιο κοντός και δεν ξέρω πως έπαιζε αυτό ρόλο αλλά έτσι το έβλεπα. Μπορεί να είχε να κάνει με το ότι στεκόμουν απέναντι σε μία χαρισματική πολύ ψηλή γυναίκα ή επειδή ήταν τόσο καλή στο χαρακτήρα της, μία σωστή γυναίκα στρατιώτης."

Όπως και να 'χει, ο Russel είπε ότι στο τέλος του επεισοδίου ένιωσε πως ήταν η σειρά της νέας γενιάς να αναλάβει τα ηνία. Μάλιστα υπήρχε μία στιγμή που το αναγνωρίζει αυτό στο πρόσωπο της λέγοντας της πως θα υπηρετήσει καλύτερα την Sansa από αυτόν. Μία συγκινητική για αυτόν σκηνή καθώς πιστεύει στην δύναμη των επόμενων γενεών και ελπίζει πως θα είναι καλύτεροι από την δική του γενιά. 

Μεγάλος παράγοντας ανέφερε πως ήταν η συνεργασία του ίδιου με την Gwendoline Christie που τα πηγαίναν πάντα καλά και διασκέδαζαν στο σετ. 

Εις τιμήν του Blackfish, που ελπίζουμε να μην γελιοποιήθηκε πολύ με το σπαθί.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.