Τρελές φαν θεωρίες για τον Μπραν

Το 5ο επεισόδιο δεν έφερε μόνο θλίψη για τον Χόντορ αλλά γέμισε το ίντερνετ από τρελές θεωρίες για τον Μπραν.


Πειράζοντας τη γραμμή του χρόνου οδηγούμαστε σε περίπλοκα ζητήματα. Το ταξίδι στον χρόνο είναι γεγονός που προκαλεί απορίες και πολλές αναλύσεις για τις επιπτώσεις του. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα για τον Μπραν και τις ικανότητες του κάθε φαν δημιούργησε μια θεωρία για να εξηγήσει τα γεγονότα (παρόλο που το βίντεο της παραγωγής ξεκαθάρισε το τοπίο) αλλά και το πήγε ένα βήμα παρακάτω σε ότι αφορά τις μελλοντικές κινήσεις του. Ας δούμε παρακάτω μερικές. Ναι το θέμα έχει και μικροσπόιλερ.

Ο Μπραν είναι το Κοράκι. Αν δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία μην προχωράς παρακάτω. Το Κοράκι με τα τρία μάτια είναι ο Brynden Rivers. Γνωρίζοντας αυτό η θεωρία θέλει τον Μπραν να μπαίνει ως γουάργκ στον Ρίβερς (στο παρελθόν) και να τον οδηγεί στο weirwood δέντρο, να γίνεται το Κοράκι και να ξεκινά την επικοινωνία με τον Μπραν του παρόντος. Έτσι σε αυτό το σύμπαν ο Μπραν μαθαίνει σε μικρότερη ηλικία τις απαραίτητες πληροφορίες και προετοιμάζεται καλύτερα.

Ο Μπραν κινεί τα νήματα από άλλο χρόνο. Ας πούμε ότι ο Μπραν είναι σε ένα «εναλλακτικό» μέλλον δεμένος σε ένα δέντρο weirwood σε έναν κόσμο όπου οι γουόκερς έχουν ήδη κερδίσει. Έτσι πηγαίνει πίσω στο χρόνο και αλλάζει όσα πήγαν στραβά ώστε να σώσει τον κόσμο. Έτσι χρησιμοποιεί αυτό που συνέβη στον Χόντορ και πολλά άλλα ουσιαστικά πράγματα για να οδηγήσει την ιστορία σε άλλο αποτέλεσμα.

Ο Μπραν είναι οι «Μπράντον Σταρκ». Μιλάμε για τον θείο του Μπράντον που σκοτώθηκε από τον Τρελό Βασιλιά και πριν από αυτόν τον Μπράντον τον Χτίστη, υπεύθυνο για το Τείχος. Η θεωρία θέλει τον Μπραν να ταξιδεύει στον χρόνο και με τις γουάργκ ικανότητες του να μπαίνει μέσα στους Μπράντον του παρελθόντος. Χρησιμοποιεί τους Σταρκ που έπαιξαν ρόλο στην ιστορία για να φέρει έτσι τα γεγονότα σώζοντας τον κόσμο απ’ την καταστροφή.

Ο Μπραν προκάλεσε την Επανάσταση του Ρόμπερτ. Ο Μπραν σε αυτή την θεωρία επιλέγει να επέμβει σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή προκαλώντας την γνωστή σε όλους Εξέγερση. Διαλέγει να τρελάνει τον Αίρυς ΙΙ σκοτώνοντας τον Ρίκαρντ και Μπράντον Σταρκ ξεκινώντας ουσιαστικά την επανάσταση. Οι φωνές που άκουγε ο Τρελός Βασιλιάς και ούρλιαζε «κάψτε τους όλους» δεν απευθύνονταν στο λαό της πρωτεύουσας αλλά στους γουόκερς.

Ο Μπραν είναι ο Θεός του Φωτός. Η θεωρία θέλει τον Μπραν θεοποιημένο δίνοντας του την ταυτότητα του R'hllor. Επικοινωνεί με την Μελ μέσω της φλόγας και ακόμη με τον Βάρυς. Είναι υπεύθυνος για τους ιερείς και ιέρειες βάζοντας τους να διαδώσουν τον λόγο του θεού και να σώσουν το Γουέστερος από τους γουόκερς επιλέγοντας έναν ήρωα για να τρέξουν στην πηγή όσο γρηγορότερα γίνεται.

Πολύ τρελά όλα αυτά έτσι; Ο Μάρτιν έχει αγάπη για την επιστημονική φαντασία αλλά δεν ξέρω αν θα το φτάσει τόσο μακριά. Άλλωστε γιατί να μην βάλει τον Μπραν να ταξιδέψει απλά στο παρελθόν, προειδοποιήσει τα Παιδιά για την δημιουργία των γουόκερς και να σταματήσουν όλα εκεί γλυτώνοντας μάλιστα τον κόσμο από τόσο μακελειό χιλιετιών;
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.