Νταινέρυς: Θα περάσει στο Γουέστερος νωρίτερα απο το αναμενόμενο;

Στα τελευταία επεισόδια η Ντάνυ απέκτησε μεγαλύτερο στρατό και επιστρέφει στο Μιρίν!

Καβάλα στον Ντρόγκον η Ντάνυ δίνει λόγο στους Καλ υπόσχοντας να περάσει τη θάλασσα και να πάρει το Γουέστερος. Βέβαια το συζητά εδώ και 5μιση σεζόν αλλά ομολογώ πως ποτέ δεν ήταν τόσο κοντά. Ποια στοιχεία δείχνουν πλέον ότι θα περάσει;

-Δεν έχει να μάθει τίποτα καινούργιο. Ταξίδι σε όλες αυτές τις πόλεις, απελευθέρωση σκλάβων, απόκτηση στρατού κι όμως είναι ακόμη στο Έσσος. Ο βασικός της στόχος ήταν το Γουέστερος αλλά της πήρε καιρό να μάθει να διοικεί (μεταξύ μας αμφιβάλλω αν το κατέχει 100%).

-Τα καμένα πλοία στο Μιρίν είναι εμπόδιο αλλά με την προσθήκη του τεράστιου Καλασάρ η Ντάνυ θα χρειαστεί πολλά περισσότερα. Και ποιος ετοιμάζει χίλια πλοία; Οι Γκέυτζοϋ. Η Ντάνυ απέκτησε Γουέστερος συμμάχους. Από την μια ο Euron και από την άλλη Γιάρα και Θίον.

-Δεν υπάρχει άλλος χρόνος! Οι παραγωγοί είπαν στο Variety ότι οδηγούμαστε στο τέλος της σειράς και σκέφτονται να την κλείσουν σε 13 (μόνο) επεισόδια. Επτά επεισόδια στην έβδομη σεζόν και έξι επεισόδια στην όγδοη που μάλλον θα είναι και η τελευταία. Βέβαια τα παραπάνω, όπως είπαν και οι ίδιοι, δεν είναι οριστικά συμφωνημένο με το κανάλι.

-Το είδαμε στα οράματα του Μπραν. Η σκιά του δράκου πάνω στην πρωτεύουσα στο 6ο επεισόδιο της σεζόν αλλά και πίσω στην 4η μαρτυρά τη μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης του Ντρόγκον με Ντάνυ στην πλάτη του. Αν και δεν είμαστε σίγουροι για μελλοντικά ή παρελθοντικά οράματα όλα τα στοιχεία κλείνουν προς τα γεγονότα που έρχονται.

-Το Κίγνκς Λάντινγκ θα πέσει εύκολα. Γιατί; Γιατί είναι αδύναμο. Με τον Τομμεν ανίκανο και τον Σπουργίτη στην εξουσία, τις εσωτερικές διαμάχες και την ασταθή ατμόσφαιρα, ο ερχομός του στρατού της Ντανυ θα έφερνε μια εύκολη νίκη. Εκτός αν η Σέρσεϊ αποφασίσει να τα ανατινάξει όλα με υγρό πυρ!

Ο καιρός περνά γρήγορα και η σειρά τελειώνει οπότε δεν υπάρχει λόγος να μείνει πλέον στο Έσσος. Κάτι που έμοιαζε μακρινό ανατρέπεται με το φετινό γκάζι που πατά η σειρά και η Ντάνυ θέτεται ένα βήμα, δλδ χίλια πλοία, μακριά του Γουέστερος. Μην ξεχνάμε και την απειλή των Γουόκερς που επίσης έφτασαν μια ανάσα από το Τείχος.


Πηγη
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.