Γάμος για την Ντάνυ!

Αλλαγή σελίδας για την Ντάνυ.

Όταν το τέλος της σεζόν της δίνει τον τελευταίο λόγο δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε σε μια καλύτερη και δυνατότερη Ντάνυ. Με Τύριον στο πλάι της δεν έχει πολιτικά να φοβάται τίποτα και μπορεί να κάνει μόνο έξυπνες κινήσεις.

Βέβαια μια από τις συμβουλές του Τύριον ήταν να αφήσει πίσω τον εραστή Ντάαριο Ναχάρις. Πιστό πολεμιστή, εραστή και άνδρα που την αγαπά. Γιατί; Γιατί η Ντάνυ πρέπει να φτάσει ελεύθερη στο Γουέστερος ώστε αν έρθει κάποια συμμαχία να είναι ανοιχτή στην σφράγιση της με ένα γάμο. Ρε λέτε να τα έκανε όλα αυτά ο Τύριον επειδή την δάγκωσε μαζί της;

Ποιον θα μπορούσε όμως να παντρευτεί η Ντάνυ; Μήπως τον Τζέιμι; Σκεπτόμενοι τις εξελίξεις στην πρωτεύουσα και πόση δύναμη υπάρχει εκεί αλλά και στο Κάστερλυ Ροκ. Ωστόσο είναι αυτονόητο πως η Σέρσεϊ δεν θα παραιτηθεί χωρίς μάχη και δεν πιστεύουμε ο Τζέιμι να προδώσει την αδερφή του…αααααν και το βλέμμα του στο φινάλε άφησε πολλά υπονοούμενα. Μένοντας στους Λάννιστερ μια άλλη πιθανότητα είναι ο Τύριον αν λάβουμε υπόψη μας την συγκινητική σκηνή μεταξύ τους. Ο ίδιος υποσχέθηκε πίστη και αφοσίωση κι αυτή τον έχρισε Χέρι της.

Το μυαλό κάποιων πάει και στον Μικροδάχτυλο. Θέλει διακαώς τον Θρόνο και η Σάνσα αρνήθηκε να καθίσει δίπλα του. Γιατί να μην βρει το δρόμο ώστε να επωφεληθεί από μια τέτοια ισχυρή συμμαχία; Για να φτάσει στην Ντάνυ πρέπει να περάσει πάνω από Τύριον και Βάρυς όμως. Ειδικά ο Βάρυς δεν θα του κάνει το χατίρι να χωθεί τόσο εύκολα στον Θρόνο.

Tέλος έχουμε και τον Τζον. Έναν Τζον που πολεμά για ένα μεγαλύτερο σκοπό από το Θρόνο. Ίσως η Ντάνυ εκτιμήσει την προσπάθεια του να σώσει τον κόσμο, συμμετέχει σε αυτόν και κλείσουν την ιστορία με ένα γάμο. Αν δεν γίνει η αποκάλυψη για σόγια κι αλλάξουν μυαλά ή και βασιλιά.

Η δική μου γνώμη; Αμφιβάλλω αν η Ντάνυ χρειάζεται κάποιον άνδρα για να επιτύχει στην βασιλεία της. Τουλάχιστον στην αρχή της. Η Ντάνυ έχει αποδείξει πως τα παιδιά της είναι παραπάνω από αρκετά για να γεμίσουν την καρδιά της και η τελευταία απόφαση με τον Ντάαριο την άφησε παγερά αδιάφορη. Υπάρχει ένας σκοπός μπροστά της και πρέπει να φερθεί έξυπνα. Αφήστε που πλέον όλες οι γυναίκες είναι σε ιεραρχικές θέσεις χωρίς επίσης ανάγκη από παντρέματα.

Υ.Γ μιας και λέμε για γάμους τώρα που γυρίζει ο Τύριον υπάρχει ένας γάμος με την Σάνσα εν ενεργεία…

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.