Τι ψιθύρισε η Λυάννα στον Νεντ

Αίρυς;

Με την επιβεβαίωση της μητρότητας του Τζον οι φαν ανά τον κόσμο χοροπήδησαν. Μια θεωρία έφτασε στην μέση της λύσης της κι αυτό γιατί τα τελευταία λόγια παραμένουν μυστήριο. Ίσως να λυθεί από τον Μπράν στην 7η σεζον.

Με την μορφή ψιθύρου η Λυάννα λέει κάτι στον Νεντ και μετά συνεχίζει πως αν ο Ρόμπερτ το μάθει ξέρει τι θα κάνει. Δεν είναι πολλά αλλά μερικοί θεατές βάζοντας τον ήχο στο τέρμα λένε πως άκουσαν τα ακόλουθα: Όχι, όχι νερό. Άκουσε μεν Νεντ. Το όνομα του είναι…. Αν ο Ρόμπερτ το μάθει θα τον σκοτώσει. Το ξέρεις πως θα το κάνει. Πρέπει να τον προστατέψεις. Υποσχέσου μου Νεντ. Υποσχέσου μου.

Είναι κάτι παραπάνω αλλά… ποιο είναι το όνομα του Τζον τότε; Μπορεί να λέει πως είναι όντως Τζον ή Ταργκάρυεν αλλά μάλλον θα είναι κάτι σημαντικό και γι αυτό η σειρά δεν το απεκάλυψε ακόμη.

Ο Νεντ έβγαλε το παιδί Τζον προς τιμή του Τζον Άρρυν (μεντορά του). Κάτι παρεμφερές του ονόματος που αν θέλησε η Λυάννα σε Ταργκάρυεν είναι το Jaehaerys. Αν ο Τζον είναι Ταργκάρυεν η Λυάννα πρέπει να του έδωσε (σε συμφωνία ή όχι με τον Ραίγκαρ) κάποιο Ταργκάρυεν παρά Σταρκ όνομα. Κάποιοι φαν ακόμη λένε πως βλέποντας τα χείλη της μάλλον λέει Αίρυς αλλά θα μπορούσε και Αίριον.

Η σύλληψη του έγινε όσο ο Ραίγκαρ ήταν παντρεμένος με την Έλια οπότε και πάλι ο Τζον παραμένει μπάσταρδο ... εκτός κι αν ο Ραίγκαρ την παντρεύτηκε στο ενδιάμεσο.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.