Ο Συγγραφέας Bryan Cogman μίλησε για τα γεγονότα του 6ου επεισοδίου, τον Hodor και την επιστροφή του Benjen!


Ο Bryan Cogman, ο οποίος έγραψε το επεισόδιο Blood of My Blood, μίλησε στο Entertainment Weekly σχετικά με το 6o επεισόδιο», και συγκεκριμένα για την επιστροφή του Benjen Stark.


Το νέο επεισόδιο Blood of My Blood άρχισε ακριβώς εκεί που τελείωσε το προηγούμενό. Η Meera αγωνίζεται να σύρει το έλκηθρο του Bran μέσα στο χιονισμένο δάσος, αλλά σκαλώνει σε μια ρίζα δέντρου. Μοιάζει το τέλος να έρχεται για τα δύο εναπομείναντα μέλη της ομάδας που άφησε το  Winterfell για να αναζητήσουν το Κοράκι με τα τρία μάτια, αλλά όταν οι wights πήγαν να τους σκοτώσουν, ένας μυστηριώδης καβαλάρης τους έσωσε.

Αλλά ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος; Στα βιβλία, το όνομά του είναι Coldhands και η ταυτότητά του είναι ένα μυστήριο. Αλλά η σειρά αποκάλυψε ότι ήταν ο Benjen Stark, που είχαμε να τον δούμε από την 1η σεζόν. Ο Cogman μίλησε για την επιστροφή του χαρακτήρα.

"Ο Οίκος Stark έχει περάσει πολλές άσχημες καταστάσεις, έτσι μετά από καιρό βλέπουμε κάποια από τα μέλη αυτά να συναντιούνται ξανά (Jon και Sansa, Benjen και Bran) και αυτό ήταν πολύ ικανοποιητικό. Ήταν υπέροχο να έχουμε τον Joe Mawle πίσω μαζί μας αλλά δεν είναι ο Benjen της 1ης σεζόν."Αργότερα στο επεισόδιο, διαπιστώνουμε ότι ο Benjen δέχθηκε επίθεση από τους White Walkers, και πριν αυτός μετατραπεί σε ένα Wight, τα παιδιά του δάσους τον βρήκαν, έβαλαν ένα θραύσμα dragonglass στο στήθος του, και ο Coldhands γεννήθηκε.

Ο Cogman μίλησε επίσης για τις ανησυχίες των φαν που είναι απογοητευμένοι από τους θανάτους των ανταρόλυκων φέτος: μέχρι στιγμής, ο Shaggydog του Rickon και ο Summer του Bran έχουν και οι δύο σκοτωθεί.

Η σκηνή στο σπήλαιο έγινε για την προστασία του Bran δίνοντας τα πάντα έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στην επόμενη φάση του ταξιδιού του. Η Meera επέζησε, αλλά έγιναν θυσίες με τον Hodor, τα παιδιά του δάσους, το Κοράκι με τα τρία μάτια και τον ανταρόλυκο να πεθαίνουν.

Ο Cogman άφησε να εννοηθεί επίσης ότι μια επιστροφή του Hodor, που πέθανε τόσο αξέχαστα στο "The Door," δεν είναι αδύνατη.

"Όσο για το αν υπάρχει περίπτωση να τον ξαναδούμε όπως γνωρίζετε, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που μπορεί ή δεν μπορεί να συμβεί στο μέλλον."


Μεγάλο μέρος του επεισοδίου καταναλώνεται στην επανένωση του Sam με την οικογένειά του. Ο Cogman είχε πολλά να πει γι 'αυτό:

"Η μητέρα, η αδελφή του και ο αδελφός του είναι αξιοπρεπείς άνθρωποι, αλλά ο πατέρας του είναι απλώς ένα κάθαρμα, όταν πρόκειται για τον γιο του. Υπάρχει μια σκηνή όπου ο πατέρας του λέει με μίσος κάποια πράγματα και ο Sam δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. O Sam έχει σκοτώσει έναν άνθρωπο, έχει σκοτώσει ένα White Walker, έχει αναδειχθεί σε έναν μεγάλο ήρωα, αλλά ακόμα δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στον πατέρα του."

Αλλά ο Sam έκανε κάτι που δεν περίμενε κανείς, πήρε την Gilly και το μωρό, άρπαξε το Valyrian σπαθί της οικογένειας Tarly, Heartsbane, και άφησε το Horn Hill.


Τέλος στο King’s Landing ο Cogman μίλησε για τα γεγονότα που συνέβησαν.

"Ο Υψηλός Σπουργίτης έπαιξε καλά το ρόλο του και νομίζω ότι η Cersei ποτέ δεν έχει αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο όπως αυτόν και αυτό είναι που προκαλεί να αλλάξει τη στρατηγική της κάπως."


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.