Ο Bryan Cogman μιλάει για την μεγάλη επιστροφή του HoundΗ επιστροφή του Rory McCann ως τον βρωμόστομο πρώην φρουρό του Joffrey ήταν μία περίεργη εμπειρία, που αρχικά ήταν λες και λειτουργούσε χωρίς την επιρροή του υπόλοιπου κόσμου του Westeros μέχρι φυσικά το σημείο που εμφανίστηκε το Brotherhood Without Banners.

[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning] Πρώτα ξεκίνησαν με μία μικροαπειλή η οποία δεν φάνηκε σημαντική στην αρχή αλλά στην συνέχεια όπως είδαμε όλοι έπαιξε μεγάλο ρόλο καθώς στην συνέχεια σκότωσαν όλο το νέο ειρηνικό παρεάκι του Sandor συμπεριλαμβανομένου του χαρακτήρα Brother Ray, που έπαιξε ο Ian McShane.

Το Entertainment Weekly έκατσε με τον σεναριογράφο και παραγωγό Bryan Cogman για να συζητήσουν την επιστροφή του Sandor Clegane. Μάλιστα το γεγονός, ότι οι σκηνές με αυτόν τον χαρακτήρα ήταν σαν να ήταν εκτός του Westeros ήταν επιλογή του Bryan από ότι φαίνεται.


Σας παραθέτω τα λόγια του παραγωγού: "Αυτή ήταν η αγαπημένη μου εβδομάδα στο Game of Thrones γιατί ήταν ένα επεισόδιο με τρεις πράξεις (όσο αναφορά το Hound). Επίτηδες δεν φάνηκε σαν επεισόδιο του GoT μέχρι το τέλος τουλάχιστον που όλοι πεθαίνουν. Ο Ian McShane είναι ένας πρώην πολεμιστής με πολύ βίαιη ιστορία, που τώρα έχει γίνει θρήσκος και ηγείται μιας ομάδας, όπου προσπαθούν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να κάνουν καλό και στις ζωές άλλων. Βλέπει τον Sandor ως έναν τέτοιο υποψήφιο και αναγνωρίζει τις ομοιότητες που μοιράζονται. Το Hound είναι ευγνώμων και αρχίζει να ανοίγεται σε αυτόν και να του μιλάει λίγο για την ζωή του και τα πιστεύω του και αυτό θεωρώ ότι αποτελεί μία πολύ και παράγουσα δράση και αντίδραση μεταξύ των δύο. Αν το σκεφτούμε λίγο ο Ian είναι ο μόνος φίλος του Sandor εδώ και πολύ καιρό".

Αν και στον παραγωγό άρεσε πολύ ο τρόπος που έφεραν πίσω το Hound παραδέχτηκε ότι δεν ήταν η μόνη τους επιλογή, καθώς μαζί με τους υπόλοιπους παραγωγούς είχαν συζητήσει και πολλούς άλλους τρόπους για να τον βάλουν πίσω στο παιχνίδι. Ο λόγος που το έκαναν με τον τρόπο που είδαμε ήταν λόγω της δυνατής ηθοποιοίας του Rory McCann και της συναισθηματικής σύνδεσης που είχε το κοινό με αυτόν τον χαρακτήρα.


Οι αναγνώστες του βιβλίου σίγουρα αναρωτιούνται γιατί ο χαρακτήρας του Ian McShane άλλαξε από Septon Meribald σε Brother Ray. Ο Cogman απάντησε σε αυτό λέγοντας, ότι ο χαρακτήρας στην σειρά ήταν ένα σύνολο απο πολλούς χαρακτήρες οπότε του άλλαξαν απλά το όνομα ώστε να μπορούν να του δώσουν πολλά στοιχεία διαφορετικών χαρακτήρων. Το ίδιο είχε γίνει με την γυναίκα του Robb η οποία στα βιβλία ήταν γνωστή ως Jeyne Westerling ενώ στην σειρά έγινε Talisa Maegyr, πάλι για τους ίδιους λόγους.

Τέλος ας συγκρίνουμε λίγο τις σκηνές του Sandor με αυτές της Arya από το θεατράκι. Έχουμε Brother Ray και Lady Crane δύο χαρακήρες οι οποίοι προσπαθούν να δείξουν ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι ζωής στους χαρακτήρες μας. Σύμφωνα με τον Cogman ο παραλληλισμός υπάρχει και γίνεται σκόπιμα καθώς και οι δύο βρίσκονται σε έναν νέο κόσμο για τους ίδιους και ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα για αυτόν το πως λειτουργεί δηλαδή. Ουσιαστικά αντανακλούν ο ένας τον άλλον.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.