Ο Clive Russell μίλησε για τις ενοχές και τη σύγκρουση του Blackfish Tully


Στο 7ο επεισόδιο του Game of Thrones, o Brynden "the Blackfish" Tully ήταν ένας ακόμη χαρακτήρας που επέστρεψε μετά από 3 σεζόν στη σειρά, ακολουθώντας το παράδειγμα των χαρακτήρων όπως ο Walder Frey, Edmure Tully, και Benjen Stark.

Ο Clive Russell, ο οποίος παίζει τον Blackfish, μίλησε στο IGN για την επιστροφή του, και για τον χαρακτήρα του. "Είχα την ελπίδα ότι θα επιστρέψω γιατί ο χαρακτήρας μου επανέρχεται στα βιβλία και πάλι", είπε. "Είχα την ελπίδα ότι θα συμβεί και δεν έμεινα έκπληκτος όταν με κάλεσαν πίσω".
 Όσο για το τι κάνει ο Blackfish τώρα, καταλαμβάνοντας το Riverrun, ο Russell λέει ότι αισθάνεται ενοχές για τον χαρακτήρα του που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την οικογένειά του στον Κόκκινο Γάμο. 

Αναφέρει, "εγώ δεν πρόκειται να τρέξω και πάλι." Είμαι ένας στρατιώτης. Κανονικά θα σταθώ και θα πολεμήσω. Ακόμα κι αν χρειαστεί να πεθάνω, θα σταθώ και θα πολεμήσω."

Τώρα που είναι πίσω στο πατρικό του σπίτι, ο Blackfish σύντομα θα αντιμετωπίσει ένα δίλημμα. Θέλει να κρατήσει το κάστρο του, τον Οίκο του, αλλά όπως θα θυμάστε, η Brienne πηγαίνει στο Riverrun για να του ζητήσει να βοηθήσει την Sansa και τον Jon στην καταπολέμηση των Boltons. Η Sansa είναι ανιψιά του, και ο Blackfish θα θέλει σίγουρα να την βοηθήσει. Πώς θα επιλυθεί η σύγκρουση;

"Πιστεύω ότι θα είναι μια απίστευτα μεγάλη σύγκρουση γι 'αυτόν. Προφανώς θέλει να υπερασπιστεί τον Οίκο του, αλλά αισθάνεται και την ευθύνη να βοηθήσει ό, τι έχει απομείνει από την οικογένεια του. Και αυτό σίγουρα θα έρθει σε σύγκρουση με το εσωτερικό του."


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.