Η Ellie Kendrick μίλησε για την αποστολή της Meera Reed στο Game of Thrones


Η Ellie Kendrick, που παίζει την Meera, δεν έχει μιλήσει πάρα πολύ για την επιστροφή της στη σειρά, αλλά τώρα που ο Bran εξαρτάται περισσότερο από αυτήν, έδωσε συνέντευξη στο The Hollywood Reporter και συζήτησε για την αποστολή της.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το μόνο που την ενδιέφερε, ήταν να είναι προστάτης του αδελφού της. Ήταν μια δύσκολη δουλειά. Μόλις πέθανε, τότε άλλαξαν τα πράγματα, και είχε νέα αποστολή. Η ψυχολογία της ήταν χάλια από το θάνατο του αδελφού της. Ωστόσο, αυτή είναι εξαιρετικά ισχυρή σαν χαρακτήρας και γνώριζε ότι δεν μπορεί να επιτύχει τίποτα συνεχίζοντας να πενθεί. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεχαστεί ήταν να έχει ένα νέο αποκλειστικό σκοπό. Γι 'αυτό και δίνει το 1010 τοις εκατό για την προστασία του Bran φροντίζοντας αυτή τη φορά να τα καταφέρει

Η Kendrick λέει επίσης ότι η Meera ήταν τόσο επικεντρωμένη στην προστασία του Bran που ζήτησε από τον Hodor να κρατήσει την πόρτα στο "The Door," και να πεθάνει γι 'αυτούς. Εκείνη το αποκαλεί ένα "όραμα σηράγγων". "Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που μπορεί να μας κάνει να σταματήσουμε και να εξετάσουμε τι συμβαίνει. Εάν έχετε έναν στρατό από ζόμπι να σας κυνηγούν, τότε μόνο ένα πράγμα σκεφτόμαστε: "τρέχουμε".


Μιλώντας για αυτή τη σκηνή, είπε ότι διαβάζοντας το σενάριο την πρώτη φορά ήταν τόσο έντονο που ξέχασε στην πραγματικότητα να παρατηρήσει αυτό που είχε κάνει ο χαρακτήρας της. Η Kendrick είναι μία από τους λίγους ηθοποιούς στη σειρά που ήταν μεγάλη οπαδός των βιβλίων.

"Το διάβασα με τέτοιο ενθουσιασμό, γιατί αυτό είναι μια πραγματική ιστορία που εκτυλίσσεται, με τόσα πολλά μυστήρια που ταξιδεύουν μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Το βρήκα πολύ συναρπαστικό. Έτσι, η πρώτη φορά που το διάβασα, ήταν μια απόλαυση, πραγματικά, επειδή ήταν τόσο καλογραμμένο και συναρπαστικό." 

Επίσης ανέφερε ότι σημαντικό ρόλο στην σκηνή έπαιξαν και τα CGI εφέ με την πράσινη οθόνη, να είναι απίστευτα χρήσιμη. "Σε κάποια γυρίσματα υπήρχαν άνδρες που έτρεχαν με πράσινο μικρό κοστούμι παίζοντας τους wights, για να αντικατασταθούν από γραφικά αργότερα."


Όσο για την άφιξη του Benjen, η Kendrick λέει ότι, για την Meera, θα είναι πολύ καλό να είναι με κάποιον που μπορεί να βοηθήσει τον Bran, ακόμη και αν αυτός είναι εντελώς τρομακτικός και παράξενος. Ως οπαδός των βιβλίων, βρίσκει τη συγχώνευση του χαρακτήρα Coldhands με τον Benjen να γίνεται με πολύ ικανοποιητικό τρόπο για την τηλεοπτική εκπομπή.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.