Τίτλοι τέλους για την Essie Davis


Η Essie Davis είχε εργαστεί στην τηλεόραση για χρόνια πριν κάνει το μεγάλο μπαμ το 2014 στην ταινία "The Babadook", όπου έπαιξε μια χήρα.

Αυτός ο ρόλος, ήταν υποψήφιος για πολλά βραβεία υποκριτικής, και μπορεί να ήταν ο λόγος που οι παραγωγοί του Game of Thrones , την επέλεξαν για το ρόλο της Lady Crane, την πρωταγωνίστρια του θιάσου στο θέατρο. Ήταν υπέροχο να βλέπεις την Davis να παίζει την Crane και να υποδύεται την Cersei στην τραγωδία του βασιλιά Joffrey Baratheon.


Από όλους τους ρόλους στο θέατρο, ο ρόλος της Lady Crane ήταν ο πιο επιβλητικός, και η Davis έκανε πολλά σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν μια πραγματικά καλή ηθοποιός. Στο επεισόδιο «No One», είχε ένα τροποποιημένο κείμενο της ομιλίας Cersei και ήταν τόσο πειστική στην ομιλία που αν κάποιος ήθελε να ξαναφτιάξουν τη σειρά από την αρχή τώρα, η Davis θα ήταν μια καλή επιλογή για το ρόλο.

 Δυστυχώς η Lady Crane πέθανε σε μια σκηνή που είχε με την Arya. Οι σκηνές της Arya να βρίσκεται στο κρεβάτι και η Lady να την περιποιείται της έδωσε την ευκαιρία να αισθανθεί λίγο σαν παιδί και πάλι, και όλα αυτά χάρη στην Crane.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς η Waif έκανε στην Lady στις τελευταίες στιγμές της, αλλά μοιάζει να πέθανε οδυνηρά. Καλή συνέχεια Lady Crane ότι και αν κάνεις.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.