Ο Eugene Simon μιλάει για την δίκη της Cersei και την Πίστη


Ο Lancel σχολιάζει την ερχόμενη δίκη της Cersei και τα κίνητρα της ΠίστηςΤην επόμενη βδομάδα θα γίνει η δίκη της Cersei η οποία θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Όπως και η δίκη του Tyrion στην 4η Season ήρθε η ώρα να δικαστεί ακόμη ένας Lannister για τα αδικήματα του, μόνο που η δίκη της Cersei θα διαφέρει από αυτήν του αδελφού της. Ο Tyrion δικάστηκε με trial by combat και η Cersei ελπίζει το ίδιο καθώς έχει το Βουνό για πρωταθλητή της, έλα όμως που ο γιός τους και βασιλιάς Tommen απαγόρευσε στο προηγούμενο επεισόδιο αυτήν την πρακτική. Ο Lancel θα καταθέσει ενάντια στην Cersei σαν ξάδερφος της και πρώην εραστής.

Ο Eugene, που παίζει τον αναγεννημένο ως Faith Militant Lancel, μίλησε στο Vulture την προηγούμενη βδομάδα για την σκηνή του προηγούμενου επεισοδίου με το Mountain να αφαιρεί το κεφάλι ενός άλλου υποστηρικτή της Πίστης και για την δίκη της ξαδέρφης του. Ενθουσιασμένος από την ένταση της σκηνής είπε τα εξής:

"Υποθέσαμε ότι πολλοί πίστευαν πως εγώ θα αντιμετώπιζα το Βουνό και θα πέθαινα, αλλά άλλος ήταν ο άτυχος της σκηνής. Το Βουνό φορούσε βαριά πανοπλία οπότε έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο που να μην περιείχε πολύ κίνηση. Τελικά αποφασίσαμε να του καρφώσουμε το όπλο στην πανοπλία και μετά να αντιδράσει. Ο Hafþór Björnsson, που παίζει το Βουνό, αφαίρεσε το κεφάλι μίας κούκλας η οποία είχε αποθηκευμένο αίμα στον λαιμό το οποίο και πετάχτηκε σε εμάς αλλά ήταν εκτός πλάνου και δεν το είδατε."
 

Πέρα από την συγκεκριμένη σκηνή μίλησε και για τα κίνητρα της Πίστης και τα σχέδια τους:

"Ποτέ δεν έγινε κατανοητό αν ο Lancel αποκάλυψε τις αμαρτίες του και αν ναι πως τιμωρήθηκε για αυτές και εδώ το θέμα αποκτά ενδιαφέρον. Η Πίστη ξεκίνησε ως μία ιδεαλιστική οργάνωση από τον High Sparrow αλλά τώρα βλέπουμε ότι δεν είναι μόνο αυτό. Έχει πολιτικές βλέψεις και στοχεύει τα πρόσωπα της εξουσίας προσπαθώντας να εγκαταστήσει μία νέα τάξη πραγμάτων με ισότητα ελευθερία και άλλα. Ο Lancel μπορεί εξαιτίας όλων αυτών που τους βοήθησε να κάνουν να έχει συγχωρεθεί, κυρίως ενοχοποιώντας την Cersei."

O Tommen ακυρώνοντας την δίκη δια μάχης ουσιαστικά έχει σβήσει όλες τις ελπίδες της Cersei για νίκη, πριν από αυτό είχε πολλές ελπίδες πως θα νικούσε γιατί είχε το Βουνό όπως είχε πει και στον Jaime σε προηγούμενο επεισόδιο τώρα όμως δεν έχει τίποτα ή έχει. Ο Eugene θεωρεί ότι η Cersei εδώ φάνηκε κατώτερη της κατάστασης και ο High Sparrow φέρθηκε πολύ πιο έξυπνα.


Επίσης ο ηθοποιός ανέφερε και μία άλλη καλή πιθανότητα εξέλιξης των πραγμάτων. Ο Jaime μετά την νίκη στο Riverrun επιστρέφει στην πρωτεύουσα για να παραστεί στην δίκη της αγαπημένης του, αλλά δεν γνωρίζει την σχέση που είχε η "αγαπημένη" του με τον ξάδερφο τους Lancel. Θα ήθελα να δώ τι θα του έκανε αν το μάθει πάντως.

Τέλος σας προτείνω να θυμηθείτε την σκηνή έξω από τον Sept of Baelor όταν ο Jaime ανεβαίνει τα σκαλιά με το άλογο του και να δείτε λίγο την έκφραση του Lancel που στέκεται ακριβώς μπροστά του και να αναρωτηθείτε τι μπορεί να περνάει από το μυαλό του εκείνη την στιγμή, Μήπως σκοπεύει να πει την αλήθεια στον Jaime και αν ναι πως θα αντιδράσει σε αυτά τα νέα, πια πιστεύετε ότι θα ήταν η συμπεριφορά του ενάντια στην Cersei μετά από αυτήν την είδηση.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.