Η Faye Marsay αντιδρά στο θάνατο της Waif


Η Faye Marsay υποδύθηκε την Waif σε δύο σεζόν στο Game of Thrones και ήταν από την αρχή σκληρή απέναντι στην Arya Stark.

Από τη στιγμή που η Arya εμφανίστηκε στο House of Black and White, η Waif έμοιαζε να μισεί την Arya και μόλις η ίδια αρνήθηκε να εκπληρώσει την υπόσχεσή της να σκοτώσει την Lady Crane, είχε επισήμως το πράσινο φως για να την σκοτώσει. Αλλά όπως λέει και η παροιμία, να προσέχεις τι εύχεσαι.

Το Hollywood Reporter πήρε συνέντευξη στην Marsay μετά το θάνατο της Waif. "Νομίζω ότι έγινε σωστά", είπε στο τέλος η Waif . "Νομίζω ότι η Arya άξιζε να πάρει το πρόσωπό της και να το βάλει στον τοίχο." Επίσης μίλησε για την καταδίωξη:

"Ναι! Ήταν πολύ διασκεδαστικό να το κάνουμε. Γελάσαμε πολύ. Παίρνουμε τόσο καλά στην πραγματική ζωή. Θυμάμαι να τρέχουμε στους δρόμους, και είχαμε και οι δύο εξαντληθεί. Δεν κάναμε μόνο μία λήψη, τρέχαμε συνέχεια, πηδώντας από τοίχους, και άλλα πράγματα. Είχε τρομερή διασκέδαση. Ήταν έντονο." Παρά την τόση έχθρα που φαίνεται στην σειρά, η Farsay είναι μεγάλος φαν της Williams.

"Είμαι μεγάλη φαν της Maisie Williams και εκτιμάω τον χαρακτήρα της Arya, έτσι νομίζω ότι έγινε πολύ καλά. Είμαι όμως λυπημένη που βρίσκομαι τώρα μακριά από την σειρά, αλλά νομίζω ότι η ιστορία έπρεπε να συναφθεί με αυτόν τον τρόπο."

Ορισμένοι φαν παραπονέθηκαν ότι, μετά από δύο σεζόν αντιπαλότητας μεταξύ της Waif και της  Arya, η μάχη τους συνέβη εκτός οθόνης. Η όμως Marsay βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.

"Θα ήταν καταπληκτικό να κάνουμε μια τελική σκηνή πάλης, αλλά οι δημιουργοί αυτής της σειράς είναι τόσο καλοί στο να κάνουν τους ανθρώπους να μαντέψουν τα πράγματα. Δεν βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε και μπορείτε να δείτε πράγματα που δεν θέλετε να δείτε μερικές φορές, όπως και την περασμένη σεζόν, με τον θάνατο του Jon Snow και άλλων. Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνει μάχη, αλλά μου αρέσει επίσης να αφήνεις τις καταστάσεις στην φαντασία του κοινού σχετικά με το πώς ακριβώς η Arya έσχισε το πρόσωπό του συγκεκριμένου κοριτσιού." 


Όσο για το τι οδήγησε την Waif να αψηφήσει τις εντολές του Jaqen και να κάνει την Arya να υποφέρει, η Marsay νομίζει ότι η Waif είναι ενοχλημένη επειδή η Arya εισβάλλει στο έδαφός της.

"Νομίζω ότι ο Jaqen είναι ο άνθρωπος που σέβεται και θέλει να κάνει τα πάντα γι'αυτόν, αλλά η σαδιστική πλευρά της την αναγκάζει να επαναστατήσει. Είναι ο ηγέτης ολόκληρου αυτού του τόπου, και εκείνη τον εξυπηρετεί, και αυτό είναι που θέλει να κάνει. Η Arya έρχεται για να εκπαιδευτεί και στην Waif δεν αρέσει αυτό."


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.