Πόσο μεγάλη θα είναι η μάχη του Game of Thrones στο 9ο επεισόδιο "Battle of the Bastards" ;


Το "Battle of the Bastards" το ένατο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Game of Thrones πλησιάζει και η διαφημιστική εκστρατεία συνεχίζεται.

Ο Kit Harington συνέβαλε στη διαφημιστική εκστρατεία σε μια νέα συνέντευξη, όπου ανέφερε ότι η μάχη αυτή θα είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχει γυριστεί για το Game of Thrones.


Το Entertainment Weekly από την πλευρά του προσπάθησε να δώσει στους φανς μια ιδέα για το πόσο μεγάλη είναι αυτή η μάχη, σύμφωνα με κάποιους αριθμούς.

Πήραν μέρος 600 μέλη, 500 extras και 70 άλογα αλλά με τα ειδικά εφέ θα φαίνονται περισσότεροι. Οι επιπλέον παροχές, που θα είναι τοξότες, ξιφομάχοι, ακοντιστές, και άλλοι ακόμη, εκπαιδεύτηκαν σε δύο ομάδες: μία για την Stark πλευρά και μία για τους Bolton. Η ιδέα ήταν ότι θα αναπτύξουν μια offscreen αντιπαλότητα που θα εμφανιστεί στην οθόνη.


4 ομάδες με κάμερες, 160 τόνοι χαλικιού και 25 ημέρες γυρισμάτων. Όπως το EW επισημαίνει, τα περισσότερα έγιναν στις 9-12 ημέρες για ένα μεμονωμένο σκηνικό. Το Game of Thrones αφιέρωσε το διπλάσιο χρόνο για την μάχη σε αυτό το επεισόδιο και μόνο. Και να θυμάστε, θα υπάρξουν τμήματα αυτού του επεισοδίου που θα είναι αρκετά δραματικά.


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.