Οι παραγωγοί του Game of Thrones μίλησαν για την εντυπωσιακή μάχη του "Battle of The Bastards"


Οι παραγωγοί D.B Weiss, David Benioff, και ο σκηνοθέτης, Miguel Sapochnik, μίλησαν για την μεγάλη μάχη του "Battle of The Bastards"

Ο σκηνοθέτης, Miguel Sapochnik, και οι David Benioff και D.B Weiss έδωσαν συνέντευξη στο Entertainment Weekly για την πολύ-αναμενόμενη αντιπαράθεση μεταξύ Ramsay Bolton και Jon Snow.

Ο Sapochnik συζήτησε για την μοναδικότητα του σε κάθε μάχη στο Game of Thrones και είπε ότι η μάχη των Bastards θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της σειράς. "Πράγματι, η μάχη ήταν μια τεράστια επιχείρηση που χρειάστηκαν 25 ημέρες για τα γυρίσματα με 500 extras, 600 μέλη του καστ και 70 άλογα."

"Ο David και ο Dan ήθελαν να κάνουν κάτι θεαματικό, κάτι που δεν μπορούσαν στις πρώτες σεζόν λόγω του περιορισμένου budget" δήλωσε ο Sapochnik. "Ήθελα πολύ να δείξω τόσο τη φρίκη του πολέμου αλλά και το ρόλο της τύχης στη μάχη."

Ο David Benioff είπε ότι ήταν λαμπρό το έργο του Sapochnik στο "Hardhome" που τους ενέπνευσε για να τον φέρουν πίσω για άλλη μια τεράστια μάχη, αυτή τη φορά και με άλογα. Επαίνεσαν την προσπάθεια του Sapochnik, προσθέτοντας ότι, μερικές από τις σκηνές που γύρισε είναι από τις καλύτερες στην σειρά.

Ο Weiss συμφώνησε: "Ο Miguel πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό του. Οι μεσαιωνικές μάχες απαιτούν ένα τεράστιο ποσό για να γίνουν καλές και σκηνοθετική μαεστρία. Αισθάνομαι ότι κάναμε κάτι που δεν μπορείτε να το δείτε πολύ συχνά στην τηλεόραση και στις ταινίες . "
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.