Είναι ο Μπραν ο πιο σημαντικός χαρακτήρας στο Game of Thrones;

Ντάξει ένας θάνατος παραμονεύει για όλους αλλά τι βλέπουμε μέχρι στιγμής.

Μπορεί ο Μπραν να έλειψε από το GoT για πολύ καιρό όμως έχει επανέλθει διαφορετικός και με φοβερό στόρι. Μετά από μισή σεζόν ο Μπραν έγινε πλέον το Κοράκι, δλδ o τελευταίος πρασινομάτης – greenseer στον μάταιο τούτο κόσμο. Φαίνεται πως το GoT έχει μεγάλα σχέδια για τον Μπραν και οι παραγωγοί τον αποκαλούν πλέον μαγικό περισσότερο από ανθρώπινο.

Του έχουν δοθεί πολλές «αρετές» και φυσικά μαθαίνουμε από τον Μπέντζεν για την επιλογή τους ως αντίπαλο του Βασιλιά. Φυσικά το γιατί του επιτέθηκε είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Ο κόπος που μπήκε ο Βασιλιάς της Νύχτας μας ψυλλιάζει για τη σημασία του Μπραν και των ικανοτήτων του. Ίσως είναι ο μόνος που ελέγχει τους δράκους αν η Ντανυ φανεί μια απλή κατακτήτρια και θα χρειαστεί σίγουρα ένας αντίπαλος για τα πλήθη των ζόμπι εκεί στα χιόνια. Ή γνωρίζοντας το παρελθόν μπορεί να βρει τον τρόπο για να σταματήσει την κάθοδο τους.

Μιλώντας για ικανότητες, αυτές του Μπραν ξεπερνούν κατά πολύ τις απλές, όπως να μπαίνει κάποιος σε ένα ζώο και είδαμε πως κινούσε με άνεση πλέον τον μακαρίτη Χόντορ. Έτσι υποθετικά θα μπορούσε να κυριεύσει όποιον θέλει και ανά πάσα στιγμή. Να την βγάλει καθαρή ή να κινήσει νήματα.

Τέλος στην περίπτωση Χόντορ ο Μπραν κατάφερε να μπει στο κεφάλι του στο παρελθόν ενώ ήταν μέσα σε όραμα. Μπέρδεμα. Έτσι σιγουρευτήκαμε για την επιρροή του στο χρόνο. Κάτι καθόλου απλό μα πολύ δυνατό. Θα μπορούσε ο Μπραν να αλλάξει τα γραμμένα;
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.