Οι δημιουργοί του Game of Thrones αποκάλυψαν πότε θα έρθει το τέλος!


Με την έκτη σεζόν να είναι πλέον πίσω μας και να αποτελεί ίσως την πιο γεμάτη στην ιστορία της σειράς από την άποψη εξέλιξης της πλοκής, το θέμα είναι που κατευθύνεται πλέον το Game of Thrones.

Για όσους δεν το έχουν αισθανθεί ακόμα, η απάντηση είναι απλή. Κατευθύνεται προς το τέλος.

Και το επιβεβαίωσαν οι δημιουργοί David Benioff και Dan Weiss μιλώντας στο Deadline. Όπως είπαν λοιπόν έχουμε μπροστά μας δύο σεζόν που θα αποτελούνται συνολικά από 13 έως 15 επεισόδια. Πιθανότατα 13.

"Μιλάμε για δύο σεζόν ακόμα. Σχεδόν από την αρχή είχαμε σχέδιο να ολοκληρώσουμε την ιστορία σε 70 με 75 ώρες και με αυτό το πλάνο θα καταλήξουμε. Ας πούμε προς το παρόν ότι θα το λήξουμε στα 73 επεισόδια."
Και με τα όσα έγιναν στο φινάλε της έκτης σεζόν όλα πλέον παίρνουν το δρόμο τους.

"Ξέρουμε το τέλος εδώ και αρκετό καιρό και τώρα πλησιάζουμε προς αυτό. Οι τελευταίες σκηνές της έκτης σεζόν το αποδεικνύουν. Η Ντενέρις επιστρέφει επιτέλους στο Γουέστερος, ο Τζον Σνόου είναι ο βασιλιάς του Βορρά και η Σέρσεϊ κάθεται στον σιδερένιο θρόνο. Και ξέρουμε ότι ο Night King είναι εκεί πάνω και τους περιμένει όλους. Όλα τα πιόνια είναι στο τραπέζι τώρα. Κάποια από τα πιόνια αφαιρέθηκαν και οδεύουμε προς το τέλος."


Ήταν όμως αυτή η πρόθεση τους από την αρχή ή απλά ακολούθησαν το ρεύμα;

"Δεν υπήρχε ποτέ η πρόθεση να φτιάξουμε μία ατελείωτη σειρά, όπου κάθε σεζόν θα προσπαθούμε να προσθέσουμε νέες πλοκές. Θέλαμε να είναι μία μεγάλη ιστορία χωρίς να πρόθεση να ξεχειλώσει απλά επειδή ο κόσμος θα ήθελε κι άλλο. Θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που θα βγάζει νόημα από την αρχή μέχρι το τέλος."

Σημειώστε ότι ο Benioff λέει ότι η σειρά έχει ως στόχο συνολικά 73 επεισόδια "για τώρα." Μέχρι στιγμής, υπήρχαν αναφορές ότι η 7η σεζόν θα αποτελείται από επτά επεισόδια και η 8η σεζόν από έξι, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι ίσως έχουμε λίγα περισσότερα. [disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.