Η Gemma Whelan μιλάει για την πορεία της Yara στην 6η σεζόν


Η Gemma Whelan η ηθοποιός που υποδύεται την Yara Greyjoy μίλησε για την επιστροφή της στην σειρά και για την πορεία της Yara αυτή την σεζόν. Αναφέρθηκε επίσης στην σχέση της με τον Theon:

"Πιστεύω ότι η σχέση τους είναι ακόμα φθαρμένη. Αν και υπάρχουν σημάδια, τα οποία δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, δυσκολεύεται να τον εμπιστευτεί μετ' απ' όσα έχουν συμβεί. Παρόλα αυτά η αρχή γίνεται στα Σιδερένια Νησιά όταν o Theon υποστηρίζει την Yara για βασίλισσα."

 H σκηνή της Yara και του Theon στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε ("The Broken Man") ήταν συναισθηματική και έφερε τα σιδηρογέννητα αδέρφια ακόμα πιο κοντά:

" Πιστεύει ότι ο αδερφός της μπορεί να ξεπεράσει αυτό το τραύμα αλλιώς δεν θα εμπιστευόταν κάποιον που νομίζει ότι είναι ανόητος ή αδύναμος. Γνωρίζει ότι η δουλειά της είναι να τον <<φέρει>> πίσω όχι μόνο επειδή το θέλει αλλά επειδή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στο κόσμο από έναν οικογενειακό σύμμαχο. Δεν θα ρίσκαρε τίποτα αν πίστευε ότι δεν μπορεί να τον επαναφέρει στο προηγούμενο εαυτό του."

Τέλος αναφέρθηκε στην σεξουαλικότητα της Yara τονίζοντας πως δεν γνώριζε τίποτα γι' αυτό και πιστεύει πως δεν θα περιόριζε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τον εαυτό της.

ΠΗΓΗ
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.