Η Gemma Whelan μίλησε για την νέα συμμαχία της Yara, με την Daenerys!


Η Yara Greyjoy είναι ένας χαρακτήρας που βρίσκεται σε άνοδο, έτσι ώστε όταν η ηθοποιός Gemma Whelan έδωσε συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, ξέραμε ότι θα ήταν ενδιαφέρουσα, και δεν μας απογοήτευσε.

Η νέα συμμαχία Yara-Dany δίνει στην Whelan ελπίδα για το μέλλον του χαρακτήρα της.

"Είναι μέσα στο παιχνίδι τώρα, έτσι δεν είναι; Ελπίζω να πηγαίνει κάπου. Ελπίζω να μην σκοτωθώ αμέσως. . . αυτή είναι στο παιχνίδι τώρα, με τον αδελφό της. Έχοντας πίστη μεταξύ των δυο τους."


Η σκηνή γυρίστηκε σε μια μέρα, και επειδή η Whelan ήδη γνώριζε ότι η Emilia Clarke και ο Peter Dinklage είναι «αγαπητοί φίλοι» με τον Alfie Allen, ήταν πολύ άνετα με την παραγωγή. Η χημεία που είχαν μεταξύ τους ήταν πολύ καλή,

"Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν όταν η Emilia ήθελε να περπατήσει κάτω από αυτές τις σκάλες με τέτοια επιβλητική παρουσία, αλλά το φόρεμά της ήταν τόσο μεγάλο που την δυσκόλευε. (Γέλια.) Και στη συνέχεια, όταν θα έπρεπε να σφίξει το χέρι, πήρε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Εμείς απλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε. Έπρεπε να στεκόμαστε εκεί, κρατώντας ο ένας τους αγκώνες του άλλου. Στη συνέχεια, έπρεπε να κοιτάζει ο ένας τα μάτια του άλλου ... και το κάναμε, περίπου δώδεκα φορές."

Η Whelan λέει ότι η Yara είναι σίγουρη όταν συναντά την μητέρα των δράκων, γιατί ο χαρακτήρας της κατανοεί την ανάγκη βεβαιότητας, καθώς ο κόσμος στρέφεται γύρω της. Η Yara είναι ένας ηγέτης, και οι ηγέτες πρέπει να δράσουν. Η Yara έχει εμπιστοσύνη στην Dany:

"Νιώθω σαν να συνάντησε μια αδελφή, κάποια που έχει όλη αυτή την δύναμη και την χρησιμοποιεί με σύνεση. Η Yara είναι τόσο σίγουρη για τον εαυτό της σε αυτή τη σκηνή. Αυτό είναι το σχέδιο της και δεν υπάρχει άλλη λύση. Της αρέσει η Daenerys, και νομίζω ότι το συναίσθημα είναι αμοιβαίο."Η Whelan περιγράφει την Dany ως "αδελφή ψυχή" για την Yara, αλλά τι γίνεται με το φλερτ ?: "Ναι! Δεν το περίμενα," λέει η Whelan. "Αλλά είναι στο σενάριο!"

Μια άλλη μεγάλη στιγμή ήταν όταν η Yara υποσχέθηκε να μην ξαναγίνουν, επιδρομές, και βιασμοί.

"Είναι τόσο δύσκολο, και η απόφαση παίρνεται τόσο γρήγορα, με μόνο μια μικρή ματιά στο Theon. Αλλά νομίζω ότι έχει έρθει έτοιμη να δώσει τα πάντα. Δεν έχει μια εναλλακτική λύση. Νομίζω ότι αναγνωρίζει ότι μια γυναίκα σαν την Dany, δεν θα υποχωρήσει. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να κάνει και να παίξει το μεγαλύτερο παιχνίδι για να πάρει αυτό που θέλει. Και γιατί να μην δοκιμάσει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής; Γιατί να μην αλλάξει;"

Η Whelan περιγράφει τη σχέση της Yara με τα άλλα μέλη της οικογένειάς της, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει αγάπη και παραδέχεται ότι ο Euron ίσως να έκανε την Yara πιο δυνατή. Ακόμα κι έτσι, η σύγκρουση Yara με Euron είναι σίγουρα προσωπική. Όλη η οικογένεια της Yara είναι ο Theon, αν και δεν ήταν τόσο σίγουρη γι 'αυτόν από την αρχή

"Το μόνο μέλος της οικογένειας μου είναι ο Theon τώρα. Νομίζω ότι πήρε πολύ καιρό για να τον εμπιστευτώ και πάλι. Έκανε κάποια ανόητα πράγματα, αλλά τώρα, είναι πάλι πίσω και αυτός που πρέπει. Έχουμε ίσους ρόλους σε αυτό που κάνουμε τώρα. Εκείνη τον χρειάζεται, και αυτός την χρειάζεται, για αυτό που κάνουν."Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.