Το GoT δίνει στοιχεία για την φήμη της Σέρσεϊ

Η Σέρσεϊ ξέρει... αλλά τι ξέρει;

Σίγουρα υπάρχει ένας άσσος στο μανίκι της Σέρσεϊ και οι φαν ψάχνουν να τον βρουν. Οι περισσότεροι στηρίζουν το wildfire του Αίρυς κι άλλοι μια γνώση για τον ίδιο τον Σπουργίτη. Δείτε εδώ. Μήπως όμως η αλήθεια βρίσκεται κάπου αλλού όπως στην συνεργασία των Τύριον και Ντάνυ; Στην αρχή της σεζον η Σέρσεϊ ρίχνει τον θάνατο της Μυρσέλλα στην προφητεία και οι βιβλιοφάγοι ξέρουν για την εμπλοκή του Τύριον (μικρός αδερφός). Δείτε εδώ. Τα πουλάκια του Qyburn αποκάλυψαν σίγουρα κάτι σημαντικό. Ας δούμε μερικά στοιχεία που μπερδεύουν.

Στο μοντάζ και ακολουθώντας τη σκηνή η κάμερα δείχνει τον Τύριον. Μήπως η παραγωγή μας δίνει στοιχεία για μια φήμη που αφορά τον Τύριον; Ίσως η μεγάλη απειλή για την Σέρσεϊ έρθει από τον μικρό αδερφό της και την φράση του Τύριον joy will turn to ashes.

Στο θεατρικό του Μπράαβος η Σέρσεϊ παρουσιάζεται ως πενθούσα μητέρα αλλά το σενάριο αλλάζει και η Λαίδη Κρέιν μπορεί να μας δίνει οιωνούς για το σχέδιο της.

Διαλέγω τη βία! Και μόνο αυτό μας δείχνει πως η Σέρσεϊ δεν θα πέσει αμαχητί και το σχέδιο της δεν θα είναι αναίμακτο … ίσως!

Τα λόγια της Ολέννα επίσης προμηνύουν πως η Σέρσεϊ θα σκοτώσει όλους τους εχθρούς της. Μήπως διώχνοντας τον Τζέιμι ουσιαστικά τον σώζει από το καμπούμ;

Στην συνάντηση Τζέμι και Έντμιουρ στο Ρίβερραν ο πρώτος συγκρίνει τις Σέρσεϊ και Κατ και πως είναι ικανές να κάψουν πόλεις για την προστασία των παιδιών τους.

Η Σέρσεϊ ζητά από τον Qyburn να στείλει τα πουλάκια του σε Ντόρν, Χαϊτάουερ και στον Βορρά. Μήπως η φήμη έχει να κάνει με Μαρτέλ, Σταρκ, Ταϊρέλ ή κάτι που όλοι αυτοί έχουν κοινό;

Το όραμα του Μπραν δείχνει να αποθηκεύεται wildfire στα υπόγεια της πρωτεύουσας, τον Τζείμι να σκοτώνει τον Τρελό Βασιλιά αλλά και να σκάει η πράσινη απειλή.πηγή
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.