Το HBO θέλει, το Pornhub να αφαιρέσει τις γυμνές σκηνές από την ιστοσελίδα του


Είναι αστείο και όμως, υπάρχουν άνθρωποι που ανεβάζουν γυμνές σκηνές του Game of Thrones σε διάφορες ιστοσελίδες, και έχει ενοχλήσει τόσο πολύ έτσι ώστε το HBO να θέλει να τις αφαιρέσουν.

Μία από αυτές είναι το Pornhub, το YouTube της πορνογραφίας.

 Υπάρχουν πορνό παρωδίες της σειράς, αλλά το HBO δεν είναι πρόθυμο να αφήσει να κυκλοφορούν οι πραγματικές γυμνές σκηνές της σειράς σε ιστοσελίδες πορνογραφίας. Σύμφωνα με το BBC, το δίκτυο αναλαμβάνει δράση, όπως θα έκανε εναντίον σε όποιον ανεβάζει παράνομα τα επεισόδια σε οποιοδήποτε μέρος του Διαδικτύου. Σε δήλωσή του, το HBO, ανέφερε: "Το HBO έχει επίγνωση του θέματος και βρίσκεται στη διαδικασία να διαγράψει το υλικό που υπάρχει στο Pornhub."

Η Melty ανέφερε ότι το HBO θα μηνύσει την εν λόγω ιστοσελίδα για παράνομη χρήση των πνευματικών δικαιωμάτων του Game of Thrones.

Εν τω μεταξύ, το Pornhub επιμένει ότι δεν κάνει τίποτα λάθος. Το BBC αναφέρει ότι ο αντιπρόεδρος του Pornhub, είπε ότι η εταιρεία διαγράφει το παράνομο υλικό, μόλις το αντιληφθεί.

"Το Pornhub είναι πλήρως συμβατό με το νόμο. Σεβόμαστε όλες τις αιτήσεις δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και αφαιρούμε αμέσως οποιοδήποτε περιεχόμενο παραβιάζει, πνευματικά τους ιδιοκτήτες περιεχομένου."
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.