Ο Iwan Rheon μίλησε για τα σκαμπανεβάσματα του παιχνιδιού του Ramsay Bolton!


Ο Ramsay Bolton πέθανε από τα δικά του κυνηγόσκυλα αλλά τι γίνεται με τον άνθρωπο πίσω από το τέρας;

Ο Ηθοποιός Iwan Rheon μίλησε στο στο GQ για τον χαρακτήρα του που ήταν ένας από τους πιο μισητούς στην τηλεόραση. Ξεκινώντας με την τελική σκηνή του με την Sansa είπε:

"Ήταν μια πολύ δυσάρεστη μέρα για μένα, δεμένος σε μια καρέκλα όλη μέρα. Τελικά κατάλαβα πώς ένιωθε ο Alfie Allen, ο οποίος παίζει τον Theon Greyjoy να τυραννιέται τρεις σεζόν. Τα σκυλιά φυσικά δεν ήταν εκεί. Έτσι, ήταν περίεργο, που έπρεπε να φανταστεί κανείς τα σκυλιά. Αλλά ήταν επίσης και υπέροχο."
Ο Ramsay Bolton είναι ένας περίεργος χαρακτήρας και θα μπορούσαμε να περιμένουμε να αποφύγει το θάνατο στο πεδίο της μάχης, αλλά ο Rheon γνώριζε ότι ο χαρακτήρας του σύντομα θα πεθάνει.

"Σχεδόν μέχρι το τέλος μου δεν ήξερα πως θα πεθάνω. Ήθελα ένα θάνατο από τους δράκους. Αλλά και έτσι ακόμη ήταν καλό με μεγάλη δόση ειρωνείας. Φρόντιζα τα σκυλιά για τόσο πολύ καιρό, και ξαφνικά, έγινα το γεύμα τους."

Για το Game of Thrones ήταν ένα τέρας ο Ramsay Bolton, ο Rheon όμως σαν ηθοποιός ήταν σε θέση να αποτρέψει την σκοτεινή σκιά του χαρακτήρα στην πραγματική καθημερινή ζωή του:

"Προσπαθώ να μην πηγαίνω στο σπίτι την δουλειά μου. Το πράγμα για τον Ramsay είναι ότι επειδή είναι πραγματικά ευτυχισμένος, είναι αλλόκοτα πιο εύκολο να παίξει έναν χαρακτήρα που είναι εσωστρεφής, και φρικτός. Αυτό το καθιστά πιο κουραστικό γιατί μετά στην καθημερινή μου ζωή έπρεπε να βγάζω από πάνω μου αυτόν τον χαρακτήρα."

Και ποια σκηνή για τον Rheon ήταν η πιο φοβερή; Ο βιασμός της Sansa ήταν σίγουρα η πιο δύσκολη μέρα του στα γυρίσματα όπως είπε ο ηθοποιός.

"Η σκηνή βιασμού για τον Ramsay και την Sansa τη νύχτα του γάμου είναι το νούμερο ένα. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο για μένα κατά πολύ, λόγω της πραγματικότητας. Το σκέφτομαι. Είναι τόσο φρικτό, που έπρεπε να το κάνουμε. Αυτή ήταν πολύ δύσκολη σκηνή για να γίνει. Αλλά έπρεπε να γίνει. Είσαι επαγγελματίας ηθοποιός, και πρέπει  να το δεχτείς. Η Sophie ήταν μεγάλη, ήταν ένας πραγματικός επαγγελματίας. Αλλά ήταν μια πολύ ζοφερή αίσθηση στο πλατό εκείνη την ημέρα. Όλοι γνώριζαν τι συνέβαινε, και πόσο φρικτό ήταν."


Και παρόλο που ο Ramsay θα μπορούσε να είναι ένας κακοποιός που δημιουργήθηκε για να βασανίζει άλλους χαρακτήρες, ο Rheon πιστεύει ότι ο χαρακτήρας του είχε περισσότερο βάθος.

Και νομίζω ότι αυτή τη σεζόν, ιδίως, πραγματικά έδειξε πώς αντέδρασε με τη δολοφονία του πατέρα του, και πώς αντέδρασε με την Myranda όταν πέθανε. "Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι υποτίθεται ότι δεν θα δώσουν δεκάρα αλλά ο Ramsay δεν νιώθει από κινδύνους. Σκοτώνει τον πατέρα του και ήταν προφανώς κάτι που είχε σκεφτεί. Δεν είναι μόνο ένας εντελώς ψυχοπαθής, αλλά στερείται και από συναίσθηση."

Ο Rheon παραδέχεται ότι δεν πρόκειται να του λείψει ο Ramsay Bolton πολύ, αλλά θα του λείψει να είναι μέρος μιας μεγάλης σειράς. "Είναι πραγματικά περίεργο που φέτος δεν θα επιστρέψω για γυρίσματα στο Μπέλφαστ", είπε. Ο Ramsay σαν χαρακτήρας ήταν μισητός, αλλά ο Iwan σαν ηθοποιός πάρα πολύ καλός.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.