Τίτλοι τέλους για τον Iwan Rheon!!!


Το τέλος ενός μοναδικού και τρομερού αντιπάλουΕπιτέλους μετά από πολύ προσπάθεια ο Ράμσεϊ Μπόλτον γνώρισε τον θάνατο του στο 9ο επεισόδιο της 6ης σεζόν "Battle of the Bastards". Το τέλος του ήρθε από τα ίδια του τα σκυλιά, τα οποία του ήταν πολύ αγαπητά. Αφού νικήθηκε στην βασική μάχη, ο Τζόν εξαπέλυσε όλο του το μίσος πάνω του γρονθοκοπώντας τον ασταμάτητα και αφήνοντας τον ματωμένο αλλά όχι νεκρό. Η Σάνσα ήταν αυτή που είδε την τελευταία του στιγμή, καθώς τα σκυλιά του τον έτρωγαν ζωντανό, και έδειξε την ευχαρίστηση της για τον θάνατο του ρίχνοντας ένα χαμογελάκι ενώ απομακρύνεται από τα κλουβιά με τις κραυγές του Ράμσεϊ να σπάνε την σιωπή και να μας αφήνουν με μία ανατριχίλα. Αν και ο ηθοποιός σε μία συνέντευξη του αποκάλυψε πως ήθελε να πεθάνει από δράκους, συμφώνησε ότι ο θάνατος από τα σκυλιά ήταν πολύ πιο ταιριαστός στον χαρακτήρα του.

Ότι και να πεις για αυτόν τον χαρακτήρα είναι λίγο και δεν περιγράφεται με λέξεις αλλά όσο και μισητός χαρακτήρας να ήταν, κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Ράμσεϊ Μπόλτον δεν αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους κακούς σε ταινία ή σειρά. Ο χαρακτήρας ήδη από τα βιβλία είχε γίνει ο εφιάλτης πολλών, αλλά το δύσκολο ήταν να βρεθεί αυτός ο οποίος θα μπορούσε να παίξει ένα τόσο μοχθηρό και τρομακτικό άτομο στην μικρή οθόνη. Ο Iwan Rheon εκτέλεσε τον ρόλο του στην τελοιότητα και για αυτόν τον λόγο του αξίζουν συγχαρητήρια και αναγνώριση. Ήταν τόσο πιστός στον χαρακτήρα του, που όταν τον βλέπαμε σε μία σκηνή περιμέναμε τα χειρότερα, το βλέμμα του, τα λόγια του και οι κινήσεις του μας τρόμαζαν και με το παραπάνω. Είχαμε ήδη γνωρίσει άλλους "κακούς" στην σειρά όπως τον Τζόφρι και τον Βισέρυς, αλλά ο Ράμσεϊ ήταν ένα τελείως διαφορετικό είδους κακού, στυγερός, τρελός στα όρια του ψυχασθενή, ψυχρός χωρίς καν δείγματα συναισθήματος και το καλύτερο ήταν ότι μπορούσε να παίξει με τις ζωές των ανθρώπων και να σπάει το πνεύμα τους.


Το περίεργο με τον Iwan ήταν, ότι πριν το Game of Thrones είχε παίξει πολύ πιο ήσυχους χαρακτήρες οπότε η δουλειά του με τον Ράμσεϊ αποδεικνύει ότι ο ηθοποιός έχει μεγάλο ταλέντο. Εκτός από την καριέρα του ως ηθοποιός είναι επίσης τραγουδιστής και και γράφει τους στοίχους μόνος του, μάλιστα πέρυσι ελευθέρωσε ένα άλμπουμ με ονομασία Dinard, το οποίο περιείχε και ένα ντουέτο με τον αδερφό του Aled Rheon.

Ο ρόλος του στο GoT πάντως απέδειξε, ότι ξέρει πως να παίξει έναν bad guy και τώρα μας είναι δύσκολο να τον φανταστούμε σε διαφορετικό ρόλο. Ο ίδιος είπε, ότι τώρα που τέλειωσε από την σειρά θέλει να ξεφύγει από το προφίλ του κακού και να αναζητήσει και διαφορετικούς ρόλους. Ο ηθοποιός μετά από τέτοια ερμηνεία φυσικά δεν θα έχει πρόβλημα να βρει άλλες δουλειές, ήδη ετοιμάζεται να παίξει άλλους δύο ρόλους με τον έναν από αυτούς να υποδύεται έναν νεαρό Χίτλερ, ο οποίος φοιτά σε καλλιτεχνική σχολή και σύμφωνα με τον ηθοποιό αποτελεί τον πιο απαιτητικό του ρόλο μέχρι στιγμής.


Τέλος εμείς επαναλαμβάνουμε, ότι ο Iwan Rheon αποτελεί έναν ηθοποιό με μεγάλο ταλέντο και του αξίζει να αναγνωριστεί για αυτό και σε άλλους ρόλους εκτός του Ράμσεϊ. Τον ευχαριστούμε που κατάφερε να μας παραδώσει έναν τόσο ενδιαφέρον χαρακτήρα και του ευχόμαστε τα καλύτερα στην καριέρα του και στην ζωή του γενικώς. Αντίο λοιπόν σε έναν από τους καλύτερους ανταγωνιστές που έχουμε δει ποτέ στην μικρή οθόνη!!!
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.