Η συνάντηση Jaime και brienne και η παράξενη αγάπη που έχουν μεταξύ τους!


Ο Nikolaj Coster-Waldau συζήτησε για την σχέση του Jaime και της Brienne στο IGN, περιγράφοντας την παράξενη αγάπη και έλξη που έχουν μεταξύ τους αλλά που ποτέ δεν θα μπορούσε να εκδηλωθεί.

 Ο ηθοποιός εκφράζει τον ενθουσιασμό του για τις στιγμές τους στο επεισόδιο, όταν η Brienne και ο Jaime ξανά βρέθηκαν ύστερα από καιρό.

"Αυτό που μου αρέσει στην όλη φάση, ήταν όταν ο Bronn έλεγε στον Pod μπροστά από τη σκηνή, Λοιπόν, τι νομίζεις; Λες να κάνουν σεξ; Επειδή ξέρω ότι αυτός το θέλει και είμαι σίγουρος ότι και αυτή το θέλει, οπότε  τι λες; Και τότε βλέπετε αυτούς τους δύο ανθρώπους να στέκονται ο ένας απέναντι στον άλλον και να προσπαθούν να αποφύγουν να μιλήσουν για κάτι πιο προσωπικό, αλλά τα μάτια τους έδειχναν διαφορετικά."

Ο ίδιος εκφράζει τα συναισθήματά τους περαιτέρω, εξηγώντας: "Οι συγγραφείς ήθελαν να δείξουν σε αυτή τη σκηνή, ότι είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ο ένας τον άλλον, αλλά οι χαρακτήρες δεν ξέρουν πώς να το δείξουνε λόγω της κατάστασης. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις ... Ναι, ο Jaime ήταν με την αδελφή του σε όλη του τη ζωή και αυτή αγαπά, και ο Θεός ξέρει ότι είναι μια εκδοχή της. Η Brienne, αγάπησε τον Renly νομίζω, αλλά ποτέ δεν θα αναγνωρίσει το πράγμα που υπάρχει μεταξύ τους, γιατί είναι απλά πέρα ​​από κάθε φαντασία. Ή τουλάχιστον ποτέ δεν θα επιτρέψει στον εαυτό της να φτάσει σε αυτό το σημείο "

Τη στιγμή που στην 3η σεζόν ο Jaime αποκαλύπτει την αλήθεια για το τι συνέβη όταν σκότωσε τον βασιλιά Aerys όλα αυτά τα χρόνια, ο Coster-Waldau αναφέρεται σε αυτό ως μια πράξη αγάπης.

Είδαμε, επίσης, τον Jaime να αποτρέπει μια αιματηρή μάχη στο "No One" από την στάση του Edmure να εγκαταλείψουν το Riverrun χωρίς μάχη. Ο Coster-Waldau, λέει ότι ο Jaime έχει εξελιχθεί σε "έναν πολύ εξειδικευμένο διαπραγματευτή".

"Η πολιορκία πρόκειται να είναι αιματηρή και τρελή. Αλλά αυτός την επιλύει με την ευφυΐα του και την εξυπνάδα του. Πραγματικά έσωσε πολλές ζωές ανθρώπων με τη χρήση λέξεων αντί για βέλη. "

Όσο για την πρόσφατη σκηνή του Tormund και της Brienne, λέει, "μου φάνηκε αρκετά μονόπλευρη. Νομίζω ότι μόνο ο Tormund έχει αισθήματα".

Περισσότερα για την συνέντευξη διαβάστε εδώ και εδώ
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.