Ο Jerome Flynn μίλησε για τον Bronn και για την πίστη του στους αδελφούς Lannister


Ο Bronn, επέστρεψε στον κόσμο του Game of Thrones στο "The Broken Man", και ήταν στο πλευρό του Jaime Lannister στην πολιορκία του Riverrun.

Ο Ηθοποιός (και τραγουδιστής) Jerome Flynn, ο οποίος εμφανίστηκε στην 1η σεζόν, έδωσε συνέντευξη στο The Hollywood Reporter και μίλησε για τον χαρακτήρα του Bronn.

Ο Bronn και ο Jaime είναι έτοιμοι να εκτελέσουν τις διαταγές του βασιλιά Tommen, και αν ο Jaime χρειαστεί να εισβάλει στο Riverrun, η πίστη του Bronn δεν είναι απόλυτη. "Όσο ο Bronn μπορεί να βρίσκεται κοντά στον Jaime θα το κάνει και δεν είναι επειδή τον αγαπά και θέλει να τον υπηρετεί", είπε ο Flynn. "Έχω την αίσθηση ότι ο Bronn θα μπορούσε να βρει τον εαυτό του στη μάχη και να στραφεί εναντίον του Jaime αν χρειαζόταν. Τώρα αν θα ήταν σωστό ή λάθος, θα δείξει. Θα μπορούσε όμως να αλλάξει. Ο ίδιος ψάχνει τα πατήματά του".

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Bronn θα αλλάξει πλευρές, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Αυτό έγινε και στην 4η σεζόν όταν δεν ήθελε να βοηθήσει τον Tyrion στην μάχη που έπρεπε να δώσει, επειδή η Cersei του έταξε γάμο. Τελικά ο γάμος που ο Bronn επιθυμούσε δεν έγινε, οπότε ίσως ο Bronn να μην παραμείνει απόλυτα πιστός στους Lannister. 


Προφανώς, οι αδελφοί Lannister απλά δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους, και έτσι ζητούν και την βοήθεια του Bronn. Ο Flynn εξηγεί το γιατί:

"Νομίζω ότι και οι δύο μοιάζουν αρκετά σαν κι αυτόν. Δεν δίνουν την απαιτούμενη σημασία στις πολύ σοβαρές καταστάσεις και κάποιες φορές φέρονται επιπόλαια. Και ο Bronn δεν είναι ανόητος καταλαβαίνει ότι τον χρειάζονται. Από την άλλη όμως υπάρχει και σεβασμός για αυτόν."

Αν θα θυμάστε, ο Jaime είπε ότι θα σκοτώσει τον Tyrion αν οι δύο τους βρεθούν ποτέ ξανά μαζί, κάτι που θα μπορούσε να φέρει σε δύσκολη θέση τον Bronn. Εάν γίνει αυτό ο Bronn ποιον θα υποστηρίξει;

"Νομίζω ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν ο Bronn έμενε ως το δεξί χέρι του Jaime, και έπρεπε να  έρθει αντιμέτωπος με τον Tyrion. Θα μπορούσε στην πραγματικότητα να στραφεί εναντίον του; Ίσως έχει περισσότερο στην καρδιά του στον Tyrion. Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση και θα ήταν ωραία να την παρακολουθήσουμε."

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ο Bronn, που γνωρίζει και τους δύο αδελφούς, να βοηθήσει και να μεσολαβήσει για μια ανακωχή μεταξύ τους. Ο Flynn όμως ανέφερε ότι πολύ δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο.

Ο Flynn αναφέρθηκε ακόμη και στην συνάντηση που είχε με τον Pod. 

"Νομίζω ότι οι μέρες του Bronn, όταν ήταν με τον Tyrion και τον Pod ήταν πολύ ευχάριστες, και η φιλία που είχε μαζί τους μάλλον δεν την είχε πραγματικά βιώσει πιο πριν. Eίχε πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από εκείνες τις ημέρες, γιατί είναι λάτρης και των δύο χαρακτήρων. Ήταν ένα καλό τρίο. Έτσι, σίγουρα, θα ήθελε να δει και πάλι τον Pod."
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.