Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Jon Snow ;


Τελικά ίσως ο Τζον Σνόου να μην ξέρει ούτε το όνομά του! Ένας ψίθυρος, φουντώνει μια ακόμα θεωρία για την αγαπημένη μας σειρά.

Το επικό 10ο επεισόδιο του Game of Thrones, έγραψε ιστορία στην τηλεόραση. Ήταν πράγματι το καλύτερο που έχουμε δει.

Η μεγαλύτερή του στιγμή ήταν το τέλος του, με την ολοκλήρωση του οράματος του Μπραν, σύμφωνα με το οποίο ο Νεντ Σταρκ, αφού έχει σκοτώσει τους φρουρούς στον Πύργο της Χαράς, βρίσκει την αδερφή του Λυάννα μέσα στα αίματα. Η Λυάννα έχει φέρει λίγο πριν στη ζωή, τον γιο του Ραίγκαρ Ταργκάρυεν.

Και θα ήταν μεγαλύτερος ο ντόρος, αν επί χρόνια δεν συζητούσε όλο το διαδίκτυο τη θεωρία R+L=J, δηλαδή Ραίγκαρ+Λυάννα=Τζον(;).

Γιατί είναι τόσο σημαντική αυτή η θεωρία; Γιατί πιθανόν αποδεικνύει ότι ο Τζον Σνόου, είναι ο άνθρωπος της φωτιάς και του πάγου, αυτός δηλαδή που κατά την προφητεία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Βασιλιά της Νύχτας, όταν έρθει η ώρα.

Ωστόσο στην τελευταία αυτή σκηνή, η Λυάννα κάτι ψιθυρίζει στον Νεντ Σταρκ. Χρήστες του διαδικτύου, δεν το άφησαν ασχολίαστο, ισχυριζόμενοι ότι διάβασαν τα χείλη της, αφού παρακολούθησαν τη σκηνή περίπου 50 φορές.

Σύμφωνα με αυτούς, η Λυάννα είπε στον Νεντ: "Το όνομά του είναι..." και ακολούθησε ένα όνομα με τρεις συλλαβές που άρχιζε από J, με πιθανότερο το Jaehaerys (πρόγονος των Targaryen).

Είναι πολύ πιθανό, ο Νεντ Σταρκ να άλλαξε το όνομα σε Τζον, καθώς δεν θα μπορούσε να πάρει στο Βορρά ένα μωρό με όνομα Ταργκάρυεν!

[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.