Ο Julian Glover μίλησε για το Game of Thrones και τον Pycelle!


Ο Ο Julian Glover μίλησε για στην Express για τον μεγάλο Maester Pycelle, έναν από τους λίγους δευτερεύοντες χαρακτήρες να έχουν εμφανιστεί σε κάθε σεζόν του Game of Thrones μέχρι στιγμής.

 Ο 81χρονος Glover εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπειρία. "Μου αρέσει να παίζω στο Game of Thrones", είπε. "Βέβαια δεν είναι πολύ άνετο για μένα η γενειάδα που φοράω και το κοστούμι, αλλά οι άνθρωποι εκεί είναι τόσο καλοί, που πραγματικά είναι σοβαροί κινηματογραφιστές. Αισθάνεστε σαν να είστε μέρος σε κάτι σημαντικό. "

Οι παραγωγοί και οι συγγραφείς, επιμένουν στην απόλυτη τελειότητα από την αρχή. Μπορούν να εργάζονται με τις ώρες κάνοντας φοβερά πράγματα και αυτό είναι ένας από τους λόγους για την επιτυχία της σειράς.

Ο ίδιος επαινεί την σειρά ως «γενναία» και είναι πρόθυμη να σκοτώσει μεγάλους χαρακτήρες. Ωστόσο υπάρχει ένας θάνατος που ο ίδιος θα προτιμούσε να γίνει λίγο διαφορετικός. "Όταν σκότωσε η παραγωγή τον Joffrey, δεν ήταν αρκετά αιματηρό για μένα", είπε. "Πραγματικά ήθελα να τον δω να παθαίνει κάτι περισσότερο! Και ήμουν στη σκηνή όταν συνέβη! Το απόλαυσα αλλά ήθελα κάτι  περισσότερο."
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.