Έρχεται μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του Lancel και της Cersei στο "No One"


Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, ο ηθοποιός Eugene Simon, ο οποίος παίζει τον Lancel, περιγράφει τι είναι έτοιμος να κάνει στην σκηνή που θα έχει με την Cersei στο 8o επεισόδιο "No One" .

"Η αίσθηση της σκηνής που έρχεται στο 8o επεισόδιο είναι μια τεράστια μάχη εξουσίας μεταξύ Lancel και Cersei", όπως είπε.

"Αυτό γίνεται για να καθοριστούν τα όρια, πόση δύναμη έχει η πίστη και είναι πλέον σε θέση να επηρεάζει την Cersei, και βασικά το Στέμμα. Αυτή η μάχη, αυτός ο πόλεμος, δεν κερδίζεται έτσι εύκολα. Έτσι πρόκειται να δούμε ποιος θα σπάσει πρώτα: η πίστη ή το Στέμμα; Θα δούμε μέχρι το τέλος της εν λόγω σκηνής ότι υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει."

Προφανώς, ήταν επίσης μια πολύ περίπλοκη σκηνή λόγω αυτών που εμπλέκονται.

"Ενώ ήμασταν στα γυρίσματα, χρειάστηκαν περίπου τρεις ημέρες για να ολοκληρωθούν επειδή υπήρχε κάποια προσθετική εργασία που έπρεπε να γίνει , κάτι που ήταν πολύ διασκεδαστικό. Ο Hafthor είναι ένας τεράστιος άνθρωπος. Είναι ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο. Αλλά ενώ στα γυρίσματα, ο τύπος φοράει πανοπλία που ζυγίζει 28 κιλά, περίπου, δεν καταλαβαίνει τίποτα."

Ο Simon συζήτησε επίσης για την αλλαγή του χαρακτήρα του. Όπως το βλέπει, η βία δεν είναι ιδανική, αλλά γίνεται για να αποτρέψει την πονηρή συμπεριφορά του Στέμματος, που την αντιπροσωπεύει η Cersei. Το βλέπει περισσότερο ως μια πολιτική επιλογή παρά ως μια προσωπική, και δεν φαίνεται να πιστεύει ότι ο Lancel εξακολουθεί να νοιάζεται για τον πατέρα του, Kevan.


Όσο για εκείνο το φοβερό όπλο που βλέπουμε να κρατάει ο Lancel:

"Πρόκειται για ένα αρκετά δυνατό όπλο. Είναι ένα ρόπαλο με τέσσερις μικρές αιχμές στην άκρη που το κάνουν πολύ βάναυσο. Είναι λίγο περίεργο να το χειριστείς, αλλά μόλις το συνηθίσεις, γίνεσαι ένα με αυτό. Ζυγίζει περίπου 15 κιλά, ίσως και 20."

Το πόσο αποτελεσματικό θα είναι εναντίον του ζόμπι Βουνό, θα το μάθουμε αρκετά σύντομα.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.