Ο Liam Cunningham συγκρίνει την μάχη του Battle of the Bastards με υπερπαραγωγή του Hollywood


ο Liam Cunningham μίλησε στο The Hollywood Reporter για το πιο πολυσυζητημένο επεισόδιο της 6ης σεζόν .

"Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι πρόκειται να είναι υπέροχο από αυτά που είδα στα γυρίσματα."

Ο Cunningham, δήλωσε ότι τα γυρίσματα της μάχης ήταν σκληρά με άφθονο πόνο και δυστυχία, αλλά παραδέχθηκε ότι αυτό πρέπει να γίνεται όταν το επεισόδιο είναι τόσο μεγάλο.

Όταν ο σκηνοθέτης Miguel Sapochnik τους παρουσίασε το storyboards της μάχης στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού ήταν σαν μια υπερπαραγωγή του Hollywood. Ήταν κάτι που θα περίμενε κανείς από μια ταινία πολλών εκατομμυρίων. "Κατά τη γνώμη μου, ο Miguel, ο David και ο Dan έχουν υπερβεί αυτό που είδα στην προ-παραγωγή. "

Αν και ο Cunningham, δεν θα μπορούσε να πει πάρα πολλά για το τι συμβαίνει πραγματικά στη μάχη, είπε ότι επέλεξε να μην παρακολουθήσει κάποιες από τις χορογραφίες επειδή ήθελε να δει τα πάντα ολοκληρωμένα. "Ξέρω μερικά πράγματα που θα γίνουν και θα εντυπωσιαστείτε" είπε ο Liam.

"Είμαστε λιγότεροι και είναι μια αποστολή αυτοκτονίας, τουλάχιστον στα χαρτιά. Αλλά πρέπει να γίνει. Πρέπει να κάνουμε το σωστό. Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια τι πρόκειται να συμβεί ακόμη και σε μένα. "

"Η παραγωγή του Game of Thrones ξεπέρασε τα όρια της τηλεόρασης και αξίζει ένα μπράβο στο HBO για την υποστήριξη τους τόσο οικονομικά όσο και καλλιτεχνικά. Όταν το δείτε, θα καταλάβετε".
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.