Ο Liam Cunningham εξηγεί γιατί ο Ghost δεν συμμετείχε στην Μάχη των Μπάσταρδων


Ο Davos μιλώντας στο Tech Insider εξήγησε την απουσία του πολυαγαπημένου GhostΟ Liam Cunningham ανέλυσε στην συνέντευξη του τα καλά και τα κακά του 9ου επεισοδίου και δήλωσε ότι αυτά που είδαμε στο επεισόδιο δεν τα έχει δει ποτέ κανείς σε καμία σειρα της τηλεόρασης, γιατί πολύ απλά ήταν καινούργια πράγματα. Μίλησε εννοείται με τα καλύτερα λόγια για τον συνεργάτη του Kit Harington λέγωντας τα εξής:

"Είναι φανταστικός. Από την στιγμή που ξεκινάει η μάχη δεν καταφέρνει να σταυρώσει ούτε μία ολοκληρωμένη πρόταση αλλά ο τρόπος του, οι κινήσεις του και οι εκφράσεις του προσώπου του τα λένε όλα. Γενικώς δοξάζω τον Kit για όλη του την ερμηνεία στην σειρά και πιστεύω ότι έχει αφήσει το στίγμα του σε αυτήν."

Συμφωνούμε απόλυτα με τον ηθοποιό και υπενθυμίζουμε ότι το HBO έχει βάλει το όνομα του Kit Harington υποψήφιο για τα Emmy στην κατηγορία της καλύτερης ερμηνείας. Ελπίζουμε αυτήν την χρονιά να πάει σπίτι με το βραβείο στο χέρι.

Η εξής σκηνή να ξέρετε ότι δεν αποτελεί CGI

Όσο αναφορά για την απουσία του Ghost ο ηθοποιός είπα πως έμεινε εκτός μάχης, γιατί πολύ απλά δεν θα την έβγαζε καθαρή. Μέσα στην χαμό της μάχης άλογα συγκρουόνται από και από κει, τα βέλη δεν σταματούν να πέφτουν, ε δεν νομίζω ότι ένας λύκος χωρίς προστασία να επιζήσει από όλα αυτά. Μην ξεχνάμε πως εδώ ο Wun Wun ο γίγαντας δεν επέζησε. Επίσης αυτήν την σεζόν είδαμε ήδη δύο θανάτους ανταρόλυκων, τον τρίτο δεν θα τον αντέχαμε στα σίγουρα και ειδικά αυτόν του Ghost. Καλύτερα που δεν τον είδαμε γιατί τώρα ξέρουμε ότι θα ζήσει να πολεμήσει άλλη μέρα στο πλευρό του Jon. Ο ηθοποιός είπε επίσης ότι χαίρεται που ο χαρακτήρας του επέζησε την μάχη, καθώς θέλει να δεί περισσότερες σκηνές με τον Jon. Φαντάζομαι και εμείς το ίδιο, ο Davos είναι πολύ καλός σύμβουλος και άνθρωπος, όπως και ο Jon οπότε είναι καλό που βρίσκονται στο ίδιο μέρος.Μία ακόμη ερώτηση που του έγινε ήταν αυτή για το ξύλινο ελαφάκι που βρήκε στο χιόνι πριν την μάχη, τι σημαίνει αυτό και πως θα εξελιχθεί τώρα με αυτήν την ανακάλυψη η σχέση του με την Melisandre. Απάντησε ως εξής:

"Τώρα ο Davos με αυτήν την ανακάλυψη κατάλαβε πως πέθανε η Shireen και από ποιόν. Του ήταν ήδη γνωστό πως στην Melisandre αρέσει να καίει κόσμο οπότε δεν ήθελε πολύ για να καταλάβει τι παίχτηκε όταν δεν ήταν εκεί ο ίδιος. Θα μάθετε την απάντηση στο επόμενο επεισόδιο"

Αυτά λοιπόν από τον ηθοποιό, ο οποιός πριν την εκκίνηση της σεζόν αποτελούσε ήδη τον μεγαλύτερο θαυμαστή της, και φυσικά έχει κάνει και ο ίδιος εξαιρετική δουλειά στην σειρά.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.