Η Maise Williams μίλησε για την δύσκολη απόφαση της AryaH Maise Williams έδωσε μια συνέντευξη στο MakingGameOfThrones και μίλησε για την απόφαση της Arya να μην φέρει εις πέρας την αποστολή που της ανατέθηκε στο τελευταίο επεισοδιο που προβλήθηκε "Βlood of my Blood".

"Η Arya βλέπει πως αντιδράει η Bianca στο ταλέντο της Lady Crane. Έχει δει πολλά πισωμαχαιρώματα και ύπουλες κινήσεις και τώρα που αυτό γίνεται μπροστά στα μάτια της έχει την δύναμη να κάνει κάτι για αυτό και να το αποτρέψει. Η Lady Crane είναι μια αγνή ψυχή και η Arya γνωρίζει πως δεν έχει συναντήσει κάποιον όπως αυτή εδώ και πολύ καιρό. Όταν βλέπει κάποιον τόσο εγωιστή όπως η Bianca κάτι δεν της κάθεται καλά. Νομίζω ότι εκείνη είναι η στιγμή που σκέφτεται:
Δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κάνω το σωστό."

Όσο για την τον κίνδυνο στο οποίο θέτει η Arya τον εαυτό της ύστερα από αυτή την απόφαση δήλωσε :

"Νομίζω πως η Arya εκείνη την στιγμή έχει ξεχάσει τα πάντα σχετικά με τους Απρόσωπους, Δένεται πολύ εύκολα με τους ανθρώπους. Έλκεται  τόσο πολύ από τις προσωπικότητες. Είναι στο αίμα της. Ξέρετε οι Stark εμπιστεύονται πολλούς ανθρώπους. Ο Jaqen το ξεκαθαρίζει πως αν τα θαλασσώσει αυτό ήταν, τελείωσε. Νομίζω πως η Arya δεν αφήνει πότε τον εαυτό της να κολλήσει σε μια κατάσταση, έτσι δεν τον παιρνει όσο σοβαρά θα έπρεπε."

ΠΗΓΗ
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.