Η Maise Williams(Arya) μίλησε για την μάχη της με την Waif!!!


[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]

Το 8ο επεισοδιο της 6ης σεζον ήταν γεμάτο από μάχες μικρές και μεγάλες. Στο Meereen οι αφέντες άρχισαν την πολιορκία από την θάλασσα ενώ στο Riverrun ο Jaime από την στεριά. Αλλά η μάχη, την οποία όλοι συζητούν ύστερα από το επεισοδιο είναι η τελική μάχη της Arya και της Waif.

Η Maise Williams σε συνέντευξη που έδωσε στο EW μίλησε για το κυνηγητό στους δρόμους του Braavos. Όπως φαίνεται η Μaise βρήκε την εκπαίδευση της με την Faye Marsay(Waif)  μια καλή ευκαιρία να γίνει καλύτερη στις μονομαχίες.

"Παρακινούσαμε ο ένας τον άλλον στην προπόνηση μας. Έκανα εκπαίδευση ξιφομαχίας και πριν αλλά σε αυτή την περίπτωση η Faye έπρεπε να φαίνεται τέλεια και εγώ ότι τα κάνω λάθος και υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι πρέπει να χάνω αλλά παράλληλα πρέπει να φαίνεται ότι γινόμουν καλύτερη μέρα με την μέρα."

Η Μaise μίλησε επίσης για την σκηνή της γέφυρας που πήδηξε μέσα το ποτάμι :

"Ήμουν σε ένα μουσικό φεστιβάλ και δεν είχα κοιμηθεί όλο το σαββατοκύριακο. Έπρεπε να γυρίσω αυτή την σκηνή και το κάναμε από πολλές διαφορετικές λήψεις. Θέλαμε η Arya να φαίνεται τρομοκρατημένη. Έχει σκοτώσει ανθρώπους και η Arya και όταν τελικά αυτό πρόκειται να συμβεί στην ίδια είναι τρομοκρατημένη ότι πρόκειται να πεθάνει. Έχει τόσα πολλά να κάνει."

Τέλος η Maise απάντησε και στην ερώτηση αν ποτέ πίστευε οτι η Arya θα γινόταν Απρόσωπη :

"Νομίζω πως η Arya στα αλήθεια προσπάθησε να γίνει ο Κανένας αλλά υπήρχαν στιγμές που σκεφτόταν για ποιο λόγο βρίσκεται εκεί. Προσπαθούν να την κάνουν να σκέφτεται σαν αυτούς αλλά τελικά συνειδητοποιεί ότι δεν θέλει να γίνει ο Κανένας γιατί πολύ απλά η προσωπικότητα της ως Arya Stark είναι πιο ισχυρή."

ΠΗΓΗ
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.