Ο σκηνοθέτης Miguel Sapochnik μιλάει για την μάχη του Meereen


Ας μιλήσουμε για την μάχη του Μηρήν μέσα από τα μάτια του σκηνοθέτη Miguel Sapochnik


[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
 [/warning]

Το φανταστικό 9ο επεισόδιο "Battle of the Bastards" περιείχε δύο μάχες, όχι μία, οπότε ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την μάχη του Μηρήν έτσι όπως την περιέγραψε ο σκηνοθέτης του επεισοδίου στην συνέντευξη που έδωσε στο Entertainment Weekly.

Μπορεί η μάχη στον βορρά να τράβηξε την προσοχή όλων και να είχε δυσκολίες στο γύρισμα της αλλά και η μάχη στην άπω ανατολή είχε κάποιες δυσκολίες, καθώς περιείχε δράκους. Αυτή έπρεπε να γυριστεί με μεγαλύτερη προσοχή από αυτήν των Μπάσταρδων, επειδή χρειαζόταν περισσότερη χρήση CGI. Ο σκηνοθέτης πάντως είχε κάποιες ιδέες για το πώς έπρεπε να γυριστούν οι σκηνές με τους δράκους. Προτίμησε να τους κάνει μικρότερους από ότι πραγματικά είναι, γιατί έτσι είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιηθούν εν κινήσει. Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι οι παραγωγοί Benioff και Weiss του είπαν να δώσει μία μικρή γεύση της δύναμης και ικανότητας των δράκων, ώστε να προετοιμάσουν το κοινό για τα καλύτερα που θα έρθουν στην συνέχεια της σειράς. Άρα από αυτό συμπεραίνουμε ότι στην 7η και 8η σεζόν θα δούμε πολύ καλύτερες σκηνές μάχης, πιθανώς, με τους δράκους.


Από ότι είδαμε όλοι στο επεισόδιο ο σκηνοθέτης έβαλε τους δράκους να καταστρέψουν ένα-δύο πλοία αντί για τους βάλει να κάψουν ολόκληρο τον στόλο, επειδή ήθελε απλώς να κάνει μία επίδειξη  της δύναμης των δράκων που είχαμε καιρό να τους δούμε εν δράση.

Ευτυχώς δεν τελειώσαμε με τον σκηνοθέτη αυτόν, καθώς έχει σκηνοθετήσει και το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, "The Winds of Winter", το οποίο θα προβληθεί αυτήν την Κυριακή και θα αποτελέσει το φινάλε. Τέλος είπε πως το 10ο επεισόδιο θα είναι το ίδιο επικό με το 9ο, αλλά για διαφορετικούς λόγους.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.