Ο σκηνοθέτης Miguel Sapochnik μίλησε για την ήττα και το θάνατο του Ramsay Μπόλτον


Στο επεισόδιο Battle of the Bastards ο Ramsay Bolton εκπλήρωσε τις επιθυμίες πολλών φαν και πέθανε φρικτά, αλλά όχι πριν χτυπηθεί άσχημα από τον Jon Snow.

"Περάσαμε μια ολόκληρη ημέρα για τον ξυλοδαρμό του Ramsay", είπε ο Miguel Sapochnik στο Entertainment Weekly. "Ήταν λίγο σουρεαλιστικό, αλλά κυρίως ήταν διασκεδαστικό."

"Εγώ και ο Kit συζητήσαμε αρκετά εκείνη τη στιγμή και πώς θα έπρεπε να είναι μια κενή νίκη για τον Jon."  


Προχωρώντας στην τελική σκηνή του επεισοδίου, όπου Ramsay Bolton φαγώθηκε ζωντανός από τα σκυλιά, ο Sapochnik παραδέχθηκε ότι ήθελε να κάνει τους ανθρώπους να αρχίσουν να αισθάνονται κάποιο πόνο για τον Ramsay. Ωστόσο, οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss αυτή τη φορά ήθελαν αίμα, και να υποφέρει.

 Ο Sapochnik εξηγεί γιατί οι παραγωγοί ήθελαν να πεθάνει με αυτό τον τρόπο. "Ο Ramsay πρέπει να πεθάνει, και φρικτά. Αυτό είναι που το κοινό περιμένει να δει, πρέπει να πληρώσει για όσα άσχημα είχε κάνει"

Τέλος ο σκηνοθέτης είπε ότι η αγαπημένη του σκηνή για φέτος ήταν όταν η Sansa γύρισε για να φύγει ενώ ο Ramsay πέθαινε, αλλά στη συνέχεια σταμάτησε και ξαναγύρισε προς τα πίσω για μια στιγμή. 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.