Η Natalie Dormer μιλάει για τα γεγονότα στο King's Landing


Η Natalie Dormer μίλησε στο Entertainment Weekly για τα προχθεσινά συμβάντα στο φινάλε της σεζόν


[warning title="ΠΡΟΣΟΧΗ" icon="exclamation-triangle"]
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS
[/warning]


Το 10ο επεισόδιο της 6ης σεζόν μας σόκαρε όλους και άλλαξε το παιχνίδι σε όλες τις περιοχές του Westeros. Στο King's Landing περάσαμε 30 λεπτά και στο τέλος μείναμε με εκατοντάδες νεκρούς, 8 από τους οποίους ήταν βασικοί χαρακτήρες, και με μοναδική επιζών την Σέρσει που δεν έχασε την ώρα να στεφθεί και βασίλισσα. Η Natalie Dormer που παίζει την Μάρτζερι Τυρέλ ήταν δυστυχώς μία από αυτούς τους οκτώ που πέθαναν στην έκρηξη του Μεγάλου Σεπτ. Από όλους τους θανάτους του επεισοδίου ο δικός της ήταν ο πιο άδικος, καθώς η ίδια δεν ήταν ποτέ μοχθηρή και κακιά σαν την Σέρσει, νοιαζόταν για τους άλλους και ήξερε να παίζει και το παιχνίδι της πολιτικής με δεξιότητα. Επίσης ήταν η μόνη που κατάλαβε τι θα γίνει αν και αντέδρασε αργά και κάηκε μαζί με τον αδερφό της και πατέρα της.

Η ηθοποιός μάλιστα είχε ζητήσει από τους παραγωγούς Dan και Dave να την σκοτώσουν από την 5η σεζόν επειδή ήθελε να ασχοληθεί με κάποιο άλλο πρότζεκτ. Αυτοί όμως δεν της έκαναν την χάρη της είπαν όμως ότι ο θάνατος της θα έρθει την 6η σεζόν και θα ήταν ικανοποιητικός. Όσο αναφορά τον θάνατο της πάντως η ηθοποιός έμεινε ευχαριστημένη και πιστεύει πως δικαίωσε τον χαρακτήρα της.


Η Natalie θεωρεί ότι το λάθος που οδήγησε στον θάνατο της ήταν του High Sparrow, οποίος υποτίμησε την Σέρσει και την δίψα της για εξουσία. Αυτός νόμιζε πως τα είχε όλα υπό έλεγχο αλλά πιστεύω ότι το τελευταίο του βλέμμα τα λέει όλα. Σε εκείνη τη στιγμή έχει συνειδητοποιήσει ότι ακόμη και με τον Τόμμεν, την Μάρτζερι και τόσους άλλους στον έλεγχο του ουσιαστικά δεν κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε. Θεούς ή όχι έκανε το τρομερό λάθος να αφήσει την Σέρσει να γυρίσει στο Red Keep και την υποτίμησε σοβαρά δίνοντας της κάποια ελευθερία και τελικά αυτό του λάθος είναι και το τελευταίο του, καθώς οδήγησε στον δικό του θάνατο και πολλών άλλων.

Τέλος η ηθοποιός δήλωσε ευχαριστημένη με τον χαρακτήρα της στην σειρά αν σκεφτεί κανείς ότι στα βιβλία ο χαρακτήρας της φαίνεται μόνο μέσα από τα μάτια των άλλων και δεν είναι και τόσο σημαντικός. Επιπλέον είπε ότι πάντα θα θυμάται το κίτρινο τριαντάφυλλο και τον χρόνο της στην σειρά και πως ήρθε η ώρα για την ιστορία του Westeros να τραβήξει σε άλλες κατευθύνσεις.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.