Η Sansa και η Yara συμφωνούν! Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό...από την αγάπη των δικών σου ανθρώπων!


Πριν από την έναρξη της 6ης σεζόν, η παραγωγή του Game of Thrones καυχήθηκε ότι φέτος θα είναι η χρονιά των γυναικών.

Δύο χαρακτήρες που έχουν αναλάβει ισχυρότερο ρόλο αυτή τη σεζόν είναι η Sophie Turner σαν Sansa Stark, η οποία προσπαθεί σκληρά να χειριστεί τα γεγονότα του βορρά, και η Gemma Whelan σαν Yara Greyjoy, που οδεύει προς το Meereen για να κάνει συμφωνία με την Dany. Και οι δύο μίλησαν μετά τις εξελίξεις στο "The Broken Man".

Η Whelan χρειάστηκε να απουσιάσει ένα χρόνο από την σειρά και παραδέχεται ότι ήταν σκληρό γι'αυτήν, κι ας ήξερε ότι οι παραγωγοί είχαν «μεγάλα σχέδια» για την Yara στην 6η σεζόν.

"Έβλεπα την σειρά στο σπίτι σαν ένα μοναχικό κουτάβι και ήταν πραγματικά πολύ λυπηρό να παρακολουθώ τον Alfie να παίζει τον ρόλο του Theon και εγώ να μην μπορώ να συμμετέχω. Ο Alfie και εγώ είμαστε καλοί φίλοι και αγαπάμε τη σχέση μας ως Yara και Theon. Ήθελα να επιστρέψω πολύ και να είμαι πάλι με τον αδελφό μου. Παρόλο αυτά ήμουν τόσο περήφανη για τον Alfie για το πόσο καλά έπαιζε τον ρόλο του. Ακόμη ήξερα ότι κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε, και η ιστορία μας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα και πιο ισχυρή."


Όσο για την Turner, που έχει αντέξει πέντε ολόκληρα χρόνια βλέποντας τον χαρακτήρα της να κάνει την μια κακή επιλογή πίσω από την άλλη, ήρθε η ώρα να πάρει το αίμα της πίσω.

Φέτος η Sansa έχει γίνει κάτι σαν ηγέτης μαζί με τον Jon, αλλά βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο με αυτόν τον τρόπο. Συναισθηματικά, δεν νομίζω ότι αισθάνεται ευάλωτη σε όλα. Είναι αποφασισμένη. Πέρασε πέντε σεζόν να τρέχει μακριά από τους ανθρώπους που θέλουν να την εκμεταλλευτούν. Αυτή τη φορά θα στραφεί ενάντια σε αυτούς που έχουν κάνει το λάθος να την πληγώσουν. Αυτό που με ελκύει περισσότερο στην Sansa είναι ότι είναι ανθεκτική και συνήθως ό, τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει δυνατότερο.

Το σχέδιο της είναι να ενώσει το Βορρά κατά των Bolton και να τους χτυπήσει με όσες δυνάμεις έχει. "Ο Οίκος Stark χρειάζεται βοήθεια" όπως είπε. "Είναι μια δύσκολη κατάσταση και ξέρουν ότι πρέπει να προσπαθήσουν αρκετά για να πείσουν τους άλλους Οίκους να τους βοηθήσουν. Οι πιθανότητες είναι εναντίον τους, ο Jon είναι ένας μπάσταρδος και η Sansa είναι μία Μπόλτον μετά τον γάμο της" Αυτό είναι που ενέπνευσε την Sansa να γράψει αυτό το γράμμα.


Εν τω μεταξύ, η Whelan λέει ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η Yara είναι αδύναμη τρέχοντας μακριά από τον Euron, και ρωτούν γιατί η Yara συνεχίζει να υποχωρεί. "Είναι επειδή παίζει το μεγάλο παιχνίδι", λέει ο Whelan. "Είναι σαν το σκάκι κάνοντας πολλές κινήσεις, γεγονός που την καθιστά μια λαμπρή υποψήφιο για να ηγηθεί."

Η Turner είναι λιγότερο σίγουρη για την ικανότητά του χαρακτήρα της πάνω στην σκακιέρα. "Για καιρό παρακολουθούσε τους άλλους μεγάλους παίκτες πάνω στο παιχνίδι και μάθαινε σιωπηλά από αυτούς. Αλλά σίγουρα δεν γίνεται να μάθει τα πάντα από την μια μέρα στην άλλη. Είναι μια αργή διαδικασία και μαθαίνει από τα λάθη της"

Όσο για τις σχέσεις με τα αδέλφια τους η Sansa και ο Jon, όπως ο Theon και η Yara, δεν είχαν ποτέ  ιδιαίτερα στενές σχέσεις όταν ήταν νεότεροι. Στην περίπτωση της Yara και του Theon, ήταν επειδή τους χώριζε η απόσταση και στην περίπτωση του Jon και της Sansa, επειδή είχαν άλλες προτεραιότητές. 

Ακόμα κι έτσι, η Turner λέει ότι η Sansa και ο Jon στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι, άλλωστε, ουσιαστικά η μόνη οικογένεια που της έμεινε, και αντίστροφα. Η Whelan συμφωνεί ότι αυτό ισχύει και για την Yara. "Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό...από την αγάπη των δικών σου ανθρώπων"


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.