Ο Tobias Menzies μίλησε για την επιστροφή του Edmure Tully


Η 6η σεζόν είναι η σεζόν των επιστροφών, και στο 6ο επεισόδιο είχαμε τρεις.


Ο Benjen Stark, που είχαμε να τον δούμε από την 1η σεζόν, ο Walder Frey, από την 3η σεζόν Season και ο Edmure Tully, που τελευταία φορά τον είδαμε στον Κόκκινο Γάμο.

Σε μια νέα συνέντευξη στο Entertainment Weekly, ο Menzies μίλησε για την επιστροφή του Edmure Tully. "Ο Edmure υπέστει κακομεταχείριση και επισημαίνει επίσης ότι ο χρόνος στο Westeros πιθανό να μην έχει περάσει τόσο γρήγορα όσο ο χρόνος στον πραγματικό κόσμο, μόνο και μόνο επειδή ο  Edmure ήταν μακριά από την σειρά αρκετό καιρό."


Παρά το γεγονός ότι ο Edmure επιστρέφει στα βιβλία, ο Menzies δεν γνώριζε αν οι παραγωγοί θα ζήταγαν την επιστροφή του χαρακτήρα του. "Πέρασαν δύο σεζόν και έτσι δεν είχα την προσδοκία ότι θα επιστρέψω πίσω", είπε. "Ήταν, μια ωραία έκπληξη."

"Η παραγωγή ήρθε σε επαφή μαζί μου, για να δει αν ήμουν διαθέσιμος. Ήταν ένα θέμα σημαντικό γιατί είχα και άλλες δεσμεύσεις. Αλλά είμαι φαν της σειράς και ήμουν πρόθυμος να κάνω τα πάντα για να επιστρέψω."

Τέλος, ο Menzies έδωσε μερικές συμβουλές σχετικά με το πού πάει η ιστορία του Edmure.

"Είναι ακόμα ένας κρατούμενος των Freys και στη συνέχεια οι Freys θα προσπαθήσουν να τον χρησιμοποιήσουν ως δόλωμα για να διεκδικήσουν το Riverrun.. Και τότε εμφανίζεται ο Jamie Lannister και γίνεται ένα πιόνι σε μια μεγάλη πολιτική μάχη. Θα πρέπει να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση για το αν θα προδώσει την οικογένειά του."
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.