Ο Tom Wlaschiha αναφέρθηκε στο γιατί ο Jaqen H'ghar άφησε την Arya να φύγει από το Braavos


Στο “Battle of the Bastards” ένα μεγάλο μέρος του χρόνου αφιερώθηκε στην Sansa Stark και την προσπάθειά της να πάρει πίσω το Winterfell από τους Boltons. Στη συνέχεια, η Sophie Turner μίλησε για το χαρακτήρα της και την απόφαση να σκοτώσει για πρώτη φορά.

"Είναι πάρα πολύ κακό για την Arya που δεν ήταν εδώ για να δεί τη μεγαλύτερη αδελφή της να σκοτώνει για πρώτη φορά. Αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά σαφές ότι η Arya οδεύει πίσω στο Westeros ολοταχώς μετά τα γεγονότα του "No One." 

Αν η Arya εμφανιστεί στο Westeros στο τελευταίο επεισόδιο, ένας από τους λόγους που θα γίνει είναι γιατί ο Jaqen H'ghar θα την έχει αφήσει να πάει. Θέλω να πω, ότι στο τέλος του "No One" τον βλέπουμε να μην κάνει κάποια κίνηση όταν φεύγει η Arya, αλλά έχουμε δει τους απρόσωπους άνδρες τι είναι ικανοί να κάνουνε. Γνωρίζουμε ότι ο H'ghar την αφήνει να φύγει, ακόμη και ο ίδιος φάνηκε να χαμογελάει λίγο, σαν να ένιωσε ότι έκανε το καθήκον του και τις έμαθε αυτά που έπρεπε και τώρα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Ο Tom Wlaschiha, ο οποίος παίζει τον Jaqen, μίλησε για στο Access Hollywood κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για την επιλογή του χαρακτήρα του να αφήσει την Arya να φύγει από το Braavos ζωντανή. Λέει ότι, η Arya προσπαθεί να είναι "No One" σαν μία έφηβη που προσπαθεί να αρνηθεί το ποια είναι, ώστε να είναι ένα από τα δημοφιλή παιδιά, και ότι οι Απρόσωποι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για τους δικούς του σκοπούς.

"Κατά τη γνώμη μου, ήταν σαφές από την αρχή. Θέλω να πω, αυτός είναι ο λόγος που την εκπαιδεύει. Εκείνος δεν την εκπαιδεύει για να γίνει μια απρόσωπη άνθρωπος και να μείνει εκεί στο Braavos για πάντα. Νομίζω ότι οι Απρόσωποι άνθρωποι, έχουν σίγουρα ένα ενδιαφέρον και το σημείο της κατάρτισης της, είναι να κάνει πράξη αυτά που έμαθε."

Βλέπει επίσης την ιστορία της Waif πολύ διαφορετικά απ'ότι ορισμένοι. Για τον ίδιο, η Waif δεν ζηλεύει την Arya. Η Waif ήταν ιδεολογικά καθαρή, και ήθελε μόνο ανθρώπους με καθαρό μυαλό εκεί.

 "Εκείνη δεν ήθελε να μπει κάποιος στο House of Black and White και να μην είναι έτοιμος, να έχει καθαρό μυαλό ώστε να γίνει απρόσωπο άτομο. Όταν ο Jaqen είπε στην Waif, "Προχώρησε και σκότωσε, αλλά μην την κάνεις να υποφέρει, είναι λόγω της φιλοσοφίας των απρόσωπων ανθρώπων.  Όπως είπα, ο θάνατος είναι μέρος της ζωής, οπότε αν η Arya είχε πεθάνει, ο Jaqen κατά πάσα πιθανότητα θα το μετάνιωνε."


Με τον τρόπο, που εξηγεί, επίσης, το χαμόγελο, είναι επειδή ένιωσε ευχάριστη έκπληξη να βλέπει την Arya να έχει εκπαιδευτεί τόσο καλά που σκότωσε την Waif. "Γι 'αυτό στο τέλος, όταν κατάλαβε ότι εκείνη είχε καταφέρει να ξεφύγει από την Waif και στην συνέχεια να τη σκοτώσει, ένιωσε ευχαριστημένος διότι η μαθήτριά του είχε διαπρέψει," δήλωσε ο Wlaschiha.

"Όταν την πρωτογνώρισα, αναγνώρισα αμέσως τον δυναμισμό της. Πόζαρε σαν ένα αγόρι ενώ ήταν μικρό κορίτσι, θα μπορούσε να δει ότι είχε αρκετό ταλέντο για να κάνει αυτά τα πράγματα ή να γίνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, και όταν έφυγε από το Westeros, ήταν ακόμα ένα μικρό κορίτσι και τώρα, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της, αυτή μεγάλωσε και τώρα επιστρέφει πίσω στο Westeros και είναι εντελώς διαφορετική, ναι, αυτή είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Είναι μία ενήλικας."

 Όπως λέει ο Wlaschiha, η επιστροφή της θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι ευπρόσδεκτη και δεν γινόταν να μην την αφήσει να φύγει.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.