Η Σέρσεϊ τα κάνει όλα π….να με τη χρήση wildfire!

Καμπουμ!

Μια από τις εντυπωσιακότερες εκρήξεις στο GoT. Μια σκηνή που έχτιζε σιγά σιγά με εικόνα και ήχο τον τρόμο που ερχόταν. Η Σέρσεϊ καθαρίζει τους πάντες, μα όλους λέμε, με μερικά βαρέλια πράσινου πυρ! Δεν πρόκειται να συμμετείχε στο τσίρκο της δίκης της ειδικά από την στιγμή της κατάργησης δια μονομαχίας. Με την απουσία της στέλνει μήνυμα στον Σπάροου πως το τέλος έρχεται και μόνο η Μάρτζ αντιλαμβάνεται την καταστροφή αλλά είναι πολύ αργά για όλους.

Μια στιγμή του GoT με τις περισσότερες απώλειες ενώ η Σέρσεϊ έπινε το κρασί της στο Κόκκινο Φρούριο. Πριν την καταστροφή στέλνει τα πουλάκια του Qyburn να κανονίσουν τον Παϊσέλ, το Βουνό να σταματήσει τον Τόμμεν τοποθετώντας πολύ υγρό πυρ και κεράκια για το άναμμα του. Έτσι ξεπαστρεύει τους Λόρας, Μάρτζ, Μέις, Κέβαν, Λάνσελ, Παϊσέλ και φυσικά τον Σπάροου και υπόλοιπο παπαδαριό.

Με την αυτοκτονία του Τόμμεν η Σέρσεϊ απέκτησε αυτό που ήθελε αλλά το πλήρωσε χάνοντας το τελευταίο παιδί της και η προφητεία της Maggie βγαίνει αληθινή. Η τρομακτική πλέον Βασίλισσα Σέρσεϊ έχει χάσει την ανθρωπιά της, είναι μαφία, κενή και επικίνδυνη. Καλωσορίστε τη νέα στιλάτη παγερή μαύρη βασίλισσα.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.