Διαγωνισμός με 3 Game of Thrones δώρα! (CLOSED)

Η σεζόν τελείωσε οι διαγωνισμοί συνεχίζουν.

Το Game of Thrones GR Fans σε συνεργασία με το 2 good 2 be wood χαρίζουν σε τρία τυχερά Αρχοντόπουλα μια ξύλινη κλειδοθήκη και δύο σετ μπρελόκ εμπνευσμένα από το GoT! Kαι φυσικά πολύ αγάπη!Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό :

ΒΗΜΑ 1ο: Πατάτε LIKE στις σελίδες του Game Of Thrones GR Fans και 2 good 2 be wood στο facebook.

ΒΗΜΑ 2ο: Αφήνετε σχόλιο στην φωτογραφία του διαγωνισμού με το δώρο που θέλετε να κερδίσετε. Πατήστε εδώ

ΒΗΜΑ 3ο: Κοινοποιείτε την φωτογραφία του διαγωνισμού. Πατήστε εδώ

ΒΗΜΑ 4ο (Προαιρετικό): Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε μια έξτρα συμμετοχή θα πρέπει να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube. Πατήστε εδώ


ΔΩΡΑ :

1) Κλειδοθήκη Game of Homes. Με οίκους του GoT για να καλύψουμε κάθε σπίτι και κάθε γούστο! Μέγεθος 27 Χ 11εκ. (6 Χ 5εκ. το κάθε μπρελόκ). Τα μπρελόκ στέκονται στη βάση με ισχυρούς μαγνήτες για να αντέχουν και το βάρος των κλειδιών! 
2) Σετ μπρελόκ ήλιος και φεγγάρι! Για να το μοιραστείτε με την/τον αγαπημένη/ο σας! Αγάπη ολούθε! Μέγεθος 6εκ.
 3) Σετ μπρελόκ παζλ! Ταιριάξετε απόλυτα όπως τα κομμάτια ενός πάζλ το φεγγάρι της ζωής σας, τον ήλιο και τα αστέρια σας! Μέγεθος 7 Χ 4,5εκ.

Οι υποβολές των συμμετοχών ξεκινούν από σήμερα (06/07/2016) και θα διαρκέσουν μέχρι 12/07/2016. Η κλήρωση θα γίνει με την βοήθεια του RandomName Picker και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 13/07/2016 μέσω της ιστοσελίδας μας.


Καλή Επιτυχία σε όλα τα Αρχοντόπουλα!Μεταβείτε εδώ για να δείτε και να αγοράσετε τα υπέροχα προϊόντα που κατασκευάζουν για σας στο 2 good 2 be wood 
http://www.2good2bewood.com/
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.