Θα προδώσει η Σάνσα τον Τζον στην 7η σεζον του Game of Thrones;

Η 6η τελείωσε και οι προβλέψεις της επόμενης ξεκινούν!

Φτάσαμε πάλι σε αυτό το τυφλό σημείο που η σεζόν δεν άφησε ακόμη τη γεύση της στα χείλη μας αλλά ξεκινά η βροχή θεωριών και αποριών για το μέλλον αγαπημένων και όχι χαρακτήρων.

Μέσα στην 6η σεζόν ο Τζόν επέστρεψε από τους νεκρούς και ενώθηκε με τη Σάνσα σε μια από τις συγκινητικότερες στιγμές για τους Σταρκ φίλους. Ακόμη πήραν πίσω το σπίτι τους αλλά τα πράγματα δεν ήταν απλά. Βλέποντας ειδικά το φινάλε και τη σκηνή που αποκαλούν τον Τζον Βασιλιά του Βορρά το πρόσωπο της Σάνσα αλλάζει εκφράσεις όταν βλέπει τον Μικροδάχτυλο που νωρίτερα φρόντισε να της θυμίσει πως αυτή είναι η νόμιμη Σταρκ.

Υπάρχει μια σύγκρουση μεταξύ των ετεροθαλή αδελφιών ή καλύτερα ξαδέρφια όπως αποκάλυψαν τα γεγονότα στον Πύργο της Χαράς. Ο Μικροδάχτυλος έχει εν μέρει δίκιο. Ενώ ο Τζον είναι μπάσταρδο από όπου και να το πιάσεις η Σάνσα είναι η τελευταία γνωστά εν ζωή Σταρκ η οποία μπορεί να αρνήθηκε στον Μικροδάχτυλο το φιλί και την συμμετοχή της στα όνειρα του (να κυβερνήσει το Γουέστερος στο πλάι ου) αλλά ο σπόρος έχει φυτευτεί.

Μετά από την φετινή της εξέλιξη και φυσικά όσα έχει περάσει η Σάνσα δεν πρόκειται να καθίσει στο πλευρό κανενός. Καλά ούτε πρόκειται να σκοτώσει τον Τζον αλλά μην εκπλαγείτε αν το «χάσμα» μεταξύ τους μεγαλώσει. Είτε δεν είπε στον Τζον για Ιππότες Άρρυν επειδή δεν εμπιστεύεται τον Μικροδάχτυλο είτε δεν εμπιστεύεται τον Τζον το γεγονός πως απέκρυψε ζωτικές πληροφορίες παραμένει. Ίσως θεώρησε πως η γνώμη της δεν ζητήθηκε και η συμπεριφορά του Τζον την ώθησε να το κρατήσει μυστικό. Ίσως οι εμπειρίες της με μια σειρά από σαδιστικούς τύπους την έχουν κάνει να κρατά την αλήθεια πιστεύοντας μόνο στον εαυτό της. Όπως και να έχει αυτό είναι καθαρό αντίκτυπο στους λοιπούς Σταρκ και ειδικά τον Τζον.

Οπότε πόσο πιθανό πλέον είναι η Σάνσα να πιστέψει τον Τζον ή ο ερχομός και μια συνάντηση με τον Μπραν την ωθήσει να πάρει την έδρα των Σταρκ; Ετοιμαστείτε πάλι για δέκα μήνες αναμονής μέχρι να το μάθουμε!


πηγή
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.