Τον Ιανουάριο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα στην Ισλανδία για την 7η σεζόν του Game of Thrones!


Οι πληροφορίες για την 7η σεζόν του Game of Thrones έρχονται με το σταγονόμετρο, αλλά ξέρουμε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο έτος από ό, τι συνήθως, και ως εκ τούτου θα προβληθεί αργότερα από το συνηθισμένο και η σειρά.

Γιατί; Λόγω του καιρού.Οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss θέλουν να κινηματογραφήσουν κάποια επεισόδια μέσα στην καρδιά του χειμώνα, γι'αυτό θα υπάρξει και αυτή η καθυστέρηση.

Πότε ακριβώς θα αρχίσουν; Αυτό είναι ένα δύσκολο να το γνωρίζουμε, αλλά η ισλανδική ιστοσελίδα ειδήσεων Vísir.is αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι του HBO συναντήθηκαν με μια τοπική εταιρεία παραγωγής ταινιών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα γυρίσματα σκηνών, τον Ιανουάριο του 2017.

Η αναφορά είναι ανεπιβεβαίωτη, αλλά θα ήταν λογικό να γίνουν τότε. Η σειρά έκανε γυρίσματα στην Ισλανδία την 2η και 3η σεζόν, όταν ο Jon ταξίδευε πέρα ​​από το Τείχος. Και αν οι παραγωγοί θέλουν κρύο καιρό, η Ισλανδία θα είναι ο κατάλληλος προορισμός. Οι αναφορές επισημαίνουν, "το χιόνι και ο πάγος θα είναι σε μεγάλο βαθμό στην 7η σεζόν. Και αυτό είναι κάτι που υπάρχει σε αφθονία στην Ισλανδία κατά τον Ιανουάριο!"Τον Ιανουάριο του 2015, η μέση θερμοκρασία στην πρωτεύουσα του Ρέικιαβικ ήταν -0.3 ° C (31.5 ° F), κάτω από το μηδέν. Αυτό θα είναι μια πιο συναρπαστική εμπειρία, για το καστ και τα μέλη του Game of Thrones.

Το Vísir.is αναφέρει επίσης ότι οι σκηνές που θα γυριστούν στην Ισλανδία θα περιλαμβάνουν έξι μεγάλους χαρακτήρες, αν και δεν γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί. Ο Χειμώνας θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά του Westeros σύντομα, αλλά οι χαρακτήρες που διατρέχουν πιο άμεσο κίνδυνο είναι αυτοί του Βορρά ή πέρα ​​από το Τείχος, όπως ο Jon, Sansa, Littlefinger, Davos, Tormund, Benjen Stark, Bran, και Meera. Πλέον, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Brienne και ο Podrick θα πάνε στο βορρά.

Ο χειμώνας επιτέλους, είναι εδώ!
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.