Η 7η σεζον θα φέρει μαζί τραγικότερες στιγμές!

Το φινάλε της 6η σεζον του Game of Thrones ήταν γλυκόπικρο!

Μπορεί να είχαμε τον νέο Βασιλιά του Βορρά, την Άρυα πίσω στο Γουέστερος να καθαρίζει τον Φρέυ και την Ντάνυ επιτέλους να φεύγει από το Μιρίν αλλά το μακελειό στην πρωτεύουσα ανέβασε τον αριθμό των θανάτων στα ύψη. Δεν έχει σημασία αν ήταν αγαπητοί ή όχι χαρακτήρες αλλά ο θάνατος των Μαρτζ, Λόρας, Μέις, Κέβαν, Σπάρρου (με όλα τα σπουργίτια του), Λάνσελ, Παϊσέλ και Τόμμεν παραμένει ξαφνικό, σοκαριστικό και τραγικό γεγονός.

Αν το καλοσκεφτούμε όμως, εκτός της Σέρσεϊ που κάθισε στον Θρόνο ως απόλυτα κακιά βασίλισσα, η σειρά έχει «ξεμείνει» από κακούς. Ο Σπάρροου, ο Ρους και Ράμσεϊ Μπόλτον, ο Φρέυ ακόμη και ο Άλισερ Θόρν. Η ιστορία δεν έχει τελειώσει και μια νέα σεζόν έρχεται και μαζί της θα συνεχίσουν οι συγκρούσεις αλλά ποιος θα πάρει τον ρόλο των κακών που εξαφανίστηκαν; Δυστυχώς οι ήρωες.

Στο Hardhome ή στην Μάχη των Μπάσταρδων τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Ένας κακός εναντίον ενός καλού. Υπήρξε όμως και μια μάχη αυτή του Μαυροπόταμου όπου στην μια πλευρά είχαμε τον Στάννις με τον Ντάβος και στην άλλη χαρακτήρες όπως τον Τύριον και τον Σάντορ. Δεν θέλαμε να χάσουμε κανέναν κι έτσι θα νοιώσουμε πάλι την επόμενη σεζόν όταν αγαπημένοι χαρακτήρες θα αναγκαστούν να παλέψουν μεταξύ τους.

Η Ντάνυ έρχεται για να πάρει το Θρόνο αλλά πρώτα θα πρέπει να κατακτήσει μια ήπειρο γεμάτη αγαπητούς χαρακτήρες. Εκτός αυτού η φεμινιστική συμμαχία της με Γιάρα, Ολέννα και Ελλάρια δεν μπορεί να μοιραστεί μαζί της το Θρόνο. Θα ζητήσουν όλοι την ανεξαρτησία τους; Κι αν ναι τότε τι μένει στην Ντάνυ να κυβερνήσει; Μην ξεχνάμε τους Σταρκ. Με μια διαμάχη ήδη μέσα στην οικογένεια για τον επόμενο χρόνο ο Βορράς δήλωσε για ήδη την ανεξαρτησία του. Για να πάρει η Ντάνυ το Γουέστερος πρέπει να κατακτήσει τον Βορρά, το μεγαλύτερο από τα Επτά Βασίλεια που σημαίνει πως θα πολεμήσει τον Βασιλιά του Βορρά. Πόσοι από τους αγαπημένους χαρακτήρες θα βρεθούν στα πυρά; Δεν μπορούν να την βγάλουν όλοι καθαρή.

Αυτό είναι το παιχνίδι του Θρόνου φυσικά και δεν θα έχει καλό τέλος. Η 7η σεζόν θα είναι σίγουρα τραγικότερη και θα ρίξουμε αρκετό κλάμα.πηγή
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.